Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hajfrizurát viseljek még?

Milyen hajfrizurát viseljek még?

Figyelt kérdés
nem tudom milyen frizurát viseljek mindig oszzze kotom a hajamat nem tudnátok kicsit segíteni hogy hogy viseljem meg maskepp a hajam,gondor dus és frufrum van
2011. aug. 19. 15:15
 1/2 anonim válasza:

Huhh. Szerintem néha simícsd kis és akkor máris hordhatod leengedve pár napig, mert gondolom így ha kiengeded van egy VV. Évás feelingje. Végülis az sem rossz, ha viselni tudja az ember. Én helyedbe egy részét felcsatolnám, az alján meg hagynék leengedve pár sort. Vagy ha felkötve hordanám vennék olyan rózsás hajgumimit vagy hajpántot, és akkor máris vidámabb, vagy nagy fülbevalókat hordanék és akkor az talán elvenné rólla kicsit a figyelmet hogy csak össze van fogva. Vagy még ha csak lazán tűzöd fel és hagysz pár tincset szabadon az is aranyos tud lenni :)

De semmiképpen ne szégyeld, ha úgy érzed engedd ki bátran, én biztos megcsodálnám, főlleg ha szép hosszú is a hajad :)

Vagy ha bevállalósabb vagy nyíras fel oldalt meg fent is rövidebbre, így nehéz elképzelni de én iwiwen láttam egy lánynám asszem Bede Barbara a neve.

2011. aug. 19. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
nekem má kivolt sokszor vassalva a hajam de nagyon elegete és ezért száraz lett azé nem vasalom má a hajam meg hát le is van nyirva a hajam egy kicsit de hát nem tudom még hogy viseljem meg maske a te otleteid is jo de en egy szuletes napi bulira szeretném meg csinalni a hajam nem lehet ott is fel kotve a hajam
2011. aug. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!