Mit viseljek ezentúl, ha megcsömörlöttem a kedvenc márkámban?
Eddig egy bizonyos márka ruháit vettem, ezt átlagkategóriának mondanám. Pl. egy átlag tunika 10-15 ezer Ft körüli árban van. Nagyon szép színes, csajos, elegáns rucikat gyártanak, de mostanában már annyian rátaláltak, hogy egyáltalán nem számít már különlegesnek (én 5 éve ezt hordom, akkoriban nem sokan ismerték, más volt a design is). Ti milyen márka ruháit viselitek? Pest és vidék is szóba jöhet! Tippeket szeretnék kérni, hogy milyen márkához legyek hűséges. :) Előnyben részesítem a nőcis cuccokat, de New Yorker, Retro és hasonlók kíméljenek! Ne legyen azért nagyon k...ás sem, inkább igényes márkát keresek.
Tudom, lehetne ezerféle márkából válogatni, de annyira szeretek hűséges lenni a kedvencemhez. :)
L23
Elárulod, mi ez a márka?
Ajánlom neked a pl. Mötivi márkát, Mango esetleg, Esprit, Mexx, Coin, Art'z Modell-ez tényleg nőies, Guess
Nekem kedvenc a Pimkie mert szerintem szép, nem giccses és jó minőségű ruhák vannak ott.
Persze ott is vannak bénábbak, de olyan mindenhol van....
Árban is elég jó, nem drága, 2-5 ezer között van egy felső, és most hogy leárazás van, főleg érdemes benézni.
Én vidéki vagyok (nyíregyi)és sajna pont azok a boltok nincsenek a miket én jobban szeretnék. De itt a kedvencem a New Yorker. és szerintem nem kellene kizárnod ezt a lehetőséget sem mert vannak ott is igazán nőcis ruhák.
de neten nézegettem és tetszenek a H&M, Pimkie, Tally Weijl ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!