Lányok! Mit szóltok például strandon ha egy egyébként kidolgozott felsőtestű srácnak szőrös a mellkasa/hasa? Meg úgy egyébként tetszene a barátotokon? 22/Fiú
Hát nem tudom nekem valahogy nem tetszik ha szőrős. :S Nem egy jetire akarom le hajtani a fejem esténként. XD
Ha meglátok egy kidolgozott testet a strandon(amit nagyon szeretek :P)szabályosan "hátralök" hogyha csupa szőr. :S
Különben is szerintem ha tényleg olyan kidolgozott tested van, mint ahogyan leírod akkor jobban jársz ha legyantáztatod, mivel sokkal előnyösebbnek fog látszani a felsőtested. :) Kiemeled vele az izmaidat...ÉS hogyha tényleg jó tested van akkor meg miért is kell rejtegetni ??? :OO
Ha nincs jó tested akkor rejtegesd. :)
A hátszőr meg nagyon-nagyon nincs rendben, azt szerintem egy épeszű nő sem szereti, ha van gyantáztasd !!!!
Ez csak az én személyes véleményem, meg is fogadhatod :), vagy el is felejtheted.
köszi a választ, nincs hátszőröm hála az égnek csak mell és has. :D na meg kar és láb de ahhoz már elég elvetemültnek kell lenni hogy valaki azt leszedje.
Egyébként van egy öcsém ugyanilyen alkattal de neki csupasz a teste mindenhol, nekem viszont szőrösen mégis tónusosabbak az izmaim.
Engem egyáltalán nem zavar.Ha szőrös akkor szőrös, sztem egy férfi ne szőrtelenítse a felsőtestét.Így különben is férfiasabb:) Ugyh ne hogy leszedd.
Ha meg egy csaj ezért utasít el, hát akkor vessen magára erre mást nm tudok mondani :D
Ha vkit érdekelsz, akkor ez ugysem fogja zavarni:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!