Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meddig tart még ez a szoli trend?

Meddig tart még ez a szoli trend?

Figyelt kérdés

Régebben ugye a hófehér bőr volt a divat,kreol bőr undorítónak számított,amúgy szerintem az :) Aki természetesen kreol az igenis nagy szép!!!

De miért van az,hogy mindenki az akar lenni és sz@rrá

égetik a bőrüket a napon és a szoliban???

Nekem is nagyon tetszik a kreol,van akinek kifejezetten

jól áll mert egzotikus hatást kelt!!!

Én pl fehér bőrű vagyok de soha nem mennék szoliba!!

Bírom,hogy mindenki leszólja a cigányokat meg minden,

a négereket stb...Közben meg mindenki rájuk akar hasonlítani és mindenki napozik 1000-rel,mert most ez a divat!!!

2011. aug. 18. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

15:43! Tudod, hogy nem úgy értette? Akkor ez mi volt?:

'és ettől még nem leszek cigányos,mert nem viselkedem úgy,nem kötekedek,nem kiabálok visítozok az utcán és nem lopok,stb'

Amúgy ezt benézted, mert rühellem az aranyat, sőt az összes ékszert, de ha nagyon muszáj magamra erőltetnem valamit, ziher, hogy ezüstöt fogok választani.:D

Egyébként hol szidtam a cigányokat?

2011. aug. 18. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

akkor leírom h felfogd...valaki nem bőrszíntől lesz cigányos,hanem ha úgy viselkedik mint ők,vagyis primitív módon...érted már?????

az aranyat meg nem konkrétan rád értettem,példa volt...

2011. aug. 18. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:

serintem undoritó a fehér bőr....de hát izlések és pofonok, a barna bőr kicsit egészségesebb szin szerintem:) de nem mindenki tehe róla, hogy fehér, azoknak még szolizni se lehet, mert nem tud lebarnulni csak homár szinű lenne : D

az sem valami szép látvány ha valaki túlzába vitte a szolit , az nem valami természetes. é0n csak télen járok egyszer kétszer, és max havonta megyek majd, ha megyek, legalább lett egy kis szinem, meg amúgy is drága egy kicsit.

(bocsi nincs hosszú "i" betűm)

2012. jan. 4. 14:53
 14/16 anonim ***** válasza:

szoli=szar

maximálisan egyetértek a kérdezővel.

annyira gusztustalan, hogy ismerek egy csajt, aki pár éve még szép volt, mostanra meg elrajosodott...egyszerűen ha valaki télen pl a partyfotókon is feltűnően barna, az nagyon ocsmányan néz ki.

szolárium max akkor okés, ha valakinek tényleg szüksége van a mesterséges napfényre

2012. márc. 14. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:
fiúkat már meg sem említem, mert bizony már azok is járnak B+!!! illetve homárok/búzák, kinek hogy tetszik
2012. márc. 14. 23:59
 16/16 A kérdező kommentje:

de most mi az, hogy undorító sztem egyáltalán nem undoríró

egy egészséges ápolt bőr, tök mindegy milyen színű..

Undorító a retkes ápolatlan zsíros maximum :D

Van akinek a világosabb tetszik van akinek a sötétebb, manapság azért lenézik az embereket mert télen nem feketék,

és nem is járnak szoliba :S

2 ismerősöm(14 évesek) azon versenyeznek ki barnább 2 naponta járnak szoliba az egyik úgy megégett (30 perc alatt) a hülye versenyzés miatt, hogy másodfokú égést szenvedett és kórházba kellett vinni!!! :((

2012. márc. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!