Meddig tart még ez a szoli trend?
Régebben ugye a hófehér bőr volt a divat,kreol bőr undorítónak számított,amúgy szerintem az :) Aki természetesen kreol az igenis nagy szép!!!
De miért van az,hogy mindenki az akar lenni és sz@rrá
égetik a bőrüket a napon és a szoliban???
Nekem is nagyon tetszik a kreol,van akinek kifejezetten
jól áll mert egzotikus hatást kelt!!!
Én pl fehér bőrű vagyok de soha nem mennék szoliba!!
Bírom,hogy mindenki leszólja a cigányokat meg minden,
a négereket stb...Közben meg mindenki rájuk akar hasonlítani és mindenki napozik 1000-rel,mert most ez a divat!!!
az első 2 sort hibásan írtam bocsi,így akartam:
"Régebben ugye a hófehér bőr volt a divat,kreol bőr undorítónak számított,amúgy szerintem nem az :) Aki természetesen kreol az igenis nagyon szép!!!"
Bocsi sietem!!! :D
az dirva,elismerem,de én kb 21-22 lehettem amikor elöször voltam,és inkább télen szoktam,de akkor se hetente,van h 3 hétig nem is megyek...nyáron meg a nap barnít főleg és nekem az egészséges barna bőr tetszik,nem a szétégetett hetente szoliba járós ráncos bőr...
24/N
Első válaszoló: Ja igen persze,a szolitól narancssárgás bőröd lesz,nem természetes barna!Aminek nem sok értelme van hiszen ígyis-úgyis kikopik,mivel csak a felső bőrréteg barnul,vagy sárgásodik nem is tudom!! :O
Azért,hogy ne kopj ki egyre többet kell szolizni járnod
és ennek az eredménye: Bőrrák és elrákosodott anyajegyek!!!
Ja és a cigányoknak alapból szép barna bőrük van :)
Nekem is tetszik a barnább bőr,de nem vinném túlzásba a szolizást és nem is fogok menni 1x se!!!Eleget fogok még koporsóban feküdni köszi!!
Szerintem a cigányokra való hasonlítást nem a viselkedésre, hanem a küllemre értette a kérdező. Ergo mindenki előítéletes a barna bőrűekkel szemben, de azért olyan akar lenni a többség.:D De javítsatok ki, ha netán szarul értelmeztem.
Én sem értem, miért ekkora divat ez. Még anyám is jár szoliba, pedig 36 éves. Én nagyon fehér bőrű vagyok és büszke vagyok rá, nekem kifejezetten tetszik a színe. Nem szeretem a barnát, de ízlések és pofonok.
"Szerintem a cigányokra való hasonlítást nem a viselkedésre, hanem a küllemre értette a kérdező. Ergo mindenki előítéletes a barna bőrűekkel szemben, de azért olyan akar lenni a többség.:D De javítsatok ki, ha netán szarul értelmeztem"
tudom h arra értette,de ha valakinek csak kicsit lesz tőle barnább.mert nem viszi túlzásba,attól még nem cigányos...te meg ha aranyat hordaz ne szidd a cigányokat mert hasonlítasz rájuk ebben...alapból nem olyan világos a bőröm,hogyha néha elmegyek szolizni,nem mondod meg rólam, ez az alapszínem,vagy szoli vagy nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!