És még a lányokra szokták mondani hogy irigy. :) Jellemző hogy akik beszólnak csakis srácok és irigykednek, mert kb. el tudom képzelni hogy ők hogyan nézhetnek ki. Kedves kérdező nekem nagyon bejön a tested azt hittem idősebb vagy. Túlságosan ne vidd túlzásba az edzést sztem. :)
22/L
2011. aug. 25. 19:55
32/41 anonim válasza:
elárulom neked, hogy nincs okom az irigykedésre, mert jobban nézek ki :) sokkal jobban :)
2011. aug. 25. 20:33
33/41 anonim válasza:
10/7.
nemrossz, a képen szélesnek tűnik a vállad, meg a karod is szerintem oké, de mondjuk ln nem szeretem azokat a túl vastag bicepszeket se szóval :D.. pocira kellene már csak edzened :D
na a korodat úgyis tudjuk, az mindegy :D
2011. aug. 25. 20:40
34/41 anonim válasza:
Hmmm finom :) 10/10
18/L
2011. aug. 25. 21:50
35/41 anonim válasza:
10/10 nagyon szép! Ne akarj kockaasat, mert a legtöbb csajnak ez jobban tetszik, mint ha kigyúrt állat lennél. Ezzel a bunkóval meg ne foglalkozz.. Azt szokták mondani, h amig van aki cseszeget, addig vmit naon jól csinálsz :))))
2011. aug. 26. 09:21
36/41 anonim válasza:
Ha az irigység virágozna itt már rég virágoskert lenne....
Ne hallgass a sok irigy emberre, - fiúra (férfira),azért megnézném az ő testük milyen...
2011. aug. 26. 11:20
37/41 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁSAITOKAT!
2011. aug. 26. 12:27
38/41 anonim válasza:
hát most ezért nem fogok képet kirakni, de irigységről szó sincs
2011. aug. 26. 12:58
39/41 anonim válasza:
Persze hogy nincs mi... Akkor meg ne itt oszd az észt hanem húzzál a tükör elé és gyönyörködj a "tökéletes" testedben, mert szánalmas hogy 50ezerszer leírod "nem vagyok irigy" meg fikázol, azt csinálod mint egy hülye p*csa. Ha annyira perfect vagy akkor had nézzük már meg. Bár valószínüleg röhögnénk...
2011. aug. 27. 10:18
40/41 General válasza:
Faszán nyomod. Ez már jónak számít.
Amúgy elég nevetségesen szánalmas, hogy a "nagymenő sportoló" 18 évesen fiúcskáról beszél. Egyébként egy igazi sportember ezt inkább elismeri, mint hogy hőbörögjön.
Ha lemész a terembe a legnagyobb emberek mind dicsérni fognak, és csak a koxhuszárok szólnak le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!