Vélemény erről a férfi felső testről?
2011. aug. 17. 12:15
12/41 anonim válasza:
semmilyen, átlagos, sportolatlan, gebe
kb ezeket tudnám írni
14/41 A kérdező kommentje:
ha még átlagos is akkor is mondjuk 10/5/4 szerintem amugy 17 éves leszek. :)
2011. aug. 17. 14:39
15/41 A kérdező kommentje:
de azért elárulom hogy volt ezzel meló bár a hasamon tényleg van még mit javítani.
2011. aug. 17. 14:41
16/41 anonim válasza:
gondolom h nagyon sokat melóztál ezen,de nekem tetszik nagyon:) L/14 voltam,kicsit idosebbnek tippeltelek:D ha gondolod irhatsz privit:D
17/41 anonim válasza:
én irigy? én kondizok, és rajtam meg is látszik valami, ez nem dolgozik rajta semmit, csak hogy tisztázzuk a dolgokat, teljesen átlagos, és gebe is, nem is értem mire lennék itt irigy.. egyel lejjebb is linkelt valaki egy felsőtestet, na arra azt mondom, hogy az tényleg tök jó, de ez... ez 0
18/41 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a NEGATÍV véleményt viszont te egy bunkó f4szkalap vagy. Mi az hogy ""EZ NEM CSINÁL SEMMIT"? (talán "ő" mert jobb helyeken így mondják)
Amúgy igenis edzek heti 3-4 szer. 1 éve edzek rendszeresen.
A kájálást is próbálom betartani ahogy tudom.
16 évesen szerintem nem rossz.
Nézz körül egy strandon és meglátod mi az átlagos.(10/5 jelenti az átlagost amúgy)
De a lényeg ,hogy elhiszem hogy neked ez egy semmi de attól még nem kell parasztnak lenni mert normálisan is le lehetett volna írni.
2011. aug. 17. 18:17
19/41 anonim válasza:
hmm 10/10 :DDD nagyon bejön 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!