Vélemény erről a férfi felső testről?
azért mert nem látszik rajtad semmi, ez nem alak, ez semmi
igen, az összes strandon szinte kivétel nélkül a 20 felettiek dagadtak, a 20 alattiak pedig valami iszonyat gebék, akikhez te is tartozol. megmondtam az őszintét, most mit kell f.szkalapozni? taknyos vagy te hozzám képest, és azért írtam negatív kommentet, hátha észreveszed magadon te is a hiányosságokat...
tedd fel ugyanezt a kérdést a sport témakörbe, és ott megkapod a reális választ ugyanerre a kérdésre, ahol nem 12-15 éves kis álomvilágban élő bieber fanatikusok válaszolnak neked, hanem valamivel komolyabb emberek
18f
ha megértetted a válaszomat akkor rájöhettél hogy nem a NEGATÍV vélemény volt a problémám, hanem az ahogy megfogalmaztad.(lekezelő és tiszteletlen)(nem is kell tisztelned mer mi a rákér tennéd de akkor is)
Amúgy ,hogy azt mondod hogy puhány meg gebe azzal tényleg nincs probléma ,az ilyenek adnak lendületet az edzésben hogy többet ne mondják rám ezt.
elárulnád, hogy mennyit, milyen súllyal edzesz? :D
hol kezeltelek le? ugye eddig nem gázoltam bele az érzékeny lelkivilágodba? ;( :( és melyik kommentem, melyik része sértett téged vérig? :O
esdeklem bocsánatodért, Pujáűró hercege!!!!!!!!
jo igazábol szarok rá amugy 65 kilóval szériázok 35 al scott padon a tobbit meg most nincs kedvem leirni.
Az eddigi válaszokat pedig koszonom.
ennyi elég is. az úgy egész rendben van, de a képen nem látszik rajtad meg. amúgy szerintem változtatni kéne az edzésterveden, én nem szériázok
kb szerinted 10-es sorozattal hányszor tudnád kinyomkodni a 65 kg-t?
úgy nyomok 65 kilóval hogy 1x12, 1x10, 2x8 az utólsó nyolcas már nehéz de bírom csinálni.
Azt hogy férfi felső test meg azér írtam hogy ne legyen egyértelmű a korom.
amúgy 183 centi és 79 kiló vagyok.
rendszeresen nyomom a kardiót is. amúgy élőben jobban látszanak az arányaim és vastagabbnak is tűnök.
pl. hátam jóval szélesebb mint a csípőm.
Egyébként "CIPÉSZ" (beesett)mellkasom volt és baromi sovány voltam szóval ha nem edzenék kb úgy néznék ki mint az a gőrcs SP.
egy szó: TÖKÉLETES.
gyönyörű karod, mármint hogy vastag és kilátszanak a vénák, ez szexi, van vállad és mellizmod. nagyszerű, tényleg. szerintem ne akarj kockákat a hasadra, vagyis konkrétan nekem az nem tetszik, de persze rádbízom. grat hozzá, irigylem a hölgyet, aki majd ezt élőben láthatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!