Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk, titeket ez mennyire...

Fiuk, titeket ez mennyire törne le vagy zavarna?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok ha lenne egy csak akinek tökéletes alakja lenne szép nagy formás mellek kerek popsi gyönyörű lábak, szép szőke haj(nem festett) zöld szemek agy kicsit nagy orr, szép ajkak és végezetül egy saláta puncija...nagyon letörne titeket, vagy itt már nem számít?

Képk az orról: [link]

[link]

[link]

2011. aug. 15. 23:29
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
káposzta vagy esetleg karalábé puncival esetleg meghagynáámh néha dugdosom ... am nem
2011. aug. 16. 00:40
 12/30 IQnindzsa ***** válasza:

Nyuszifül... Nem te vagy az első és nem is az utolsó aki mérhetetlenül frusztrált a külsejével és itt keres megerősítést. Nagyon nehezemre esik megfelelő szavakat találni ,hogy leírjam mennyire felesleges dolog ezen aggódni. Tegyük fel h valamivel tényleg nagyobb az orrod az átlagnál... Na és? SEMMIT sem jelent. Én tudom magamról ,hogy nekem mindig is jobban tetszettek a karakteresebb arcok. A kis piszepösze barbiorrod lenne akkor szerinted az milyen különbséget jelentene? Semmilyent. Mondtad ,hogy feltünést keltesz ha végigmész valahol... akkor mi kell még ennél több? Elmondom... ha a személyiséged is különlegessé válik. Erre koncentrálj.. mert hosszú távon ez az igazán fontos. Ez az amivel barátokat szerzel. Ez az amibe bele fog szeretni az a fiú akit neked teremtettek.

Ha akkora orrod lenne mint Karl Maldennek akkor is ugyanúgy beléd szeretne ha a személyiséged magával ragadó. Nyugodj meg. semmi baj az orroddal. Az önértékelésed van a padlón. Arra gyúrj!!!

2011. aug. 16. 05:17
 13/30 anonim ***** válasza:
Nekem apám mindig azt mondja, milyen zsidós az orrom, pedig keresztény vagyok :S
2011. aug. 16. 08:10
 14/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a megerősítést, télleg lehet higy az önbizalmammal van a gond, de kiskoromban mindig csúfoltak, és lehet hogy ez hagyot bennem nyomot, és ezért elégé zárkózott is vagyok, nem is volt még Pasim, inkább csak rajongóm..
2011. aug. 16. 09:03
 15/30 anonim ***** válasza:

Az én véleményem nem mérvadó, mivel én pont a kilógó kisajkakat szeretem, és a nagy csiklót. A baba punci nem az én esetem, és nem is izgat fel annyira. Szóval az én szememben, ha tényleg úgy nézel ki ahogy írtad, akkor eléggé a tökéletes felé közelít az alakod. Ami viszont picit bánt, az az önbizalom hiány, ha így nézel ki, akkor semmi okod rá, hogy bátortalan legyél. Szóval csak hajrá! :)

A puncid pedig biztosan gyönyörű, ahogy te is! Ezt tartsd szem előtt. :)

Szia. 26/F

2011. aug. 16. 11:29
 16/30 A kérdező kommentje:
Örülök hogy fiúk is válaszolnak! Az utolsónak pedig nagyon köszönöm! :)
2011. aug. 16. 13:27
 17/30 anonim válasza:

szerintem szép az orrod :)

ha meg volt már rajongód, hol marad egy kis önbizalom? :)

2011. aug. 16. 22:17
 18/30 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést hányszor fogjátok még feltenni?
2011. aug. 20. 23:02
 19/30 anonim válasza:
szép az orrod nekem tetszik
2011. aug. 20. 23:03
 20/30 .Daniel. válasza:
Ne emiatt aggódj... Aki elvileg ennyire tökéletes csak nagy az orra és még az utcán is dudálnak meg fütyülnek az majd pont a gyakorin fog kérdezősködni. :) Vagy a másik hogy tényleg így van ezesetben ez önbizalomhiányra utal ami nem a legjobb. Tényleg fogadd meg az egyik hozzászóló bölcs tanácsát és dolgozz a személyiségeden. Na meg tanulj meg finomat főzni mert azt minden férfi bírja ;)
2011. aug. 20. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!