SZerintetek még az elfogadható kategóriába tartozok?
soha nem voltam az a vékony lány, szerintetek még nem vagyok az a túl kövér?
képek:
"ha jól megnézzük a második képet, látszik, hogy akkora a s*gged, mint egy űrhajó"
Mit meg nem adnék, ha nekem lenne ilyen (és ha lenne pénzem, akkor nem a mellemet szilikonoztatnám)...
Voltam én is 75 kg 165 cm-hez, nem volt eü. problémám, és keskenyebb voltam, mint a kérdező, de ő mégis jobban néz ki.
Kim Kardashian-nak van arányaiban ilyen alakja, csak ő kisebb, vékonyabb, (157 cm 57 kg), de az arányok stimmelnek.
Tudjátok az ilyen válaszok annyira röhejesek, hogy az már fáj. A legtöbb jó alakú (tényleg jó alakú) csajt ledagadtozzák, vagy legebézik. Erre neked, akinek rendesen van hasa, és a segge, jajj uram atyám... A második képen, mintha két ember seggét hordanád egyedül... Fúj! Szerintem az elfogadható kategóriába beletartozol, mert sok hülye ilyen akar lenni, mint Te. Egy éve kb. én is így néztem ki, de sosem mondta nekem senki, hogy hú de szexi vagy... Amióta sportolok, sokkal kisebb a hasam, a fenekem. Több pasi megnéz, bár már nem érdekel, mert a sportnak köszönhetően találtam magamnak egy szerető társat. Egyszóval szerintem nem vagy se szép, se arányos. A hasad kidudorodik, a segged túl nagy, és vastagok a combjaid. Kezdj valamit magaddal, mert ez siralmas!!!
Akinek nem tetszik a válaszom, az kötekedjen nyugodtan. Nekem ez a véleményem és ezen nem változtatok. (hozzáteszem a barátnőimnek sem tetszik az alakod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!