SZerintetek még az elfogadható kategóriába tartozok?
soha nem voltam az a vékony lány, szerintetek még nem vagyok az a túl kövér?
képek:
Hu b+...
Én vékonyabb vagyok, de bármikor cserélnék veled, nekem ez az alak nagyon bejön, a pasi lennék, most biztos... Áh...
Nem, tényleg nem vagy vékony, de az a plussz, ami van rajtad, pont úgy van, hogy az inkább előny, még ha hasad is van. Sztem ne akarj ebből fogyni. (Jó, hízni sem kell, mielőtt kiforgatnának itt többen. De ha Te is azt kérdezted volna, 10-ből hány pontot adnánk az alakodra, én most azt mondanám, hogy 20;-))
nem vagy kövér. :)
teltkarcsúnak mondanám.
és igen pont jól van az a "felesleg" is rajtad eloszolva.
de nem kell hiznod tartsd csak a súlyodat. :)
Magamon nem fogadnám el,más meg azt csinál amit akar.Neked kellk tudnod,hogy jól érzed-e magad a bőrödben.
Felülések,hasprés,gugolás,kitörés.Ezek jó gyakorlatok.Igyál sok folyadékot,telít.
Nagyon örülnék, ha nekem ilyen felsőtestem lenne mint neked. Egyáltalán nem áll ki a hasad, és nem vagy kövér sem. Ilyen hasam lenne, hát én nagyon boldog lennék. :D
A combjaid a problémásabbak, de az sem gáz szerintem. Nálam pont fordítva van a helyzet, felül vannak problémák, a lábaim viszont elég jók.
A bőröd is nagyon szép egyébként, nem látok rajta semmi hibát. Ha esetleg combra szeretnél rámenni, akkor ajánlom neked Tatarek Rezső 60 perces zsírégető tornáját. Nekem folyamatosan izomlázam van tőle, és már észrevettem hogy kisebb lett a combom mint volt. :)
És hogy a kérdésedre válaszoljak, az elfogadható kategóriába tartozol simán. Rosszul vagyok az olyanoktól, akik felrakják ide a képeiket azzal a kérdéssel, hogy kövérek-e, aztán a fotón szereplő csaj van vagy 40 kiló.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!