Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mások...

Miért van az hogy mások szépnek mondanak de én nem látom magam szépnek?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy gyönyörű szép vagyok és hogy menjek modellnek...de én nem látom magam annyira szépnek.Mért van ez???Ha bámulnak az utcán rögtön azt hiszem,hogy valami nincs rendben vagy ronda vagyok,azért bámulnak.
2011. aug. 15. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Önbizalomterápiára van szükséged. De vigyázz ne vidd túlzásba, mert azzal is baj van.
2011. aug. 15. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Diagnózis:Önbizalomhiány
2011. aug. 15. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:

MIÉÉÉÉRT???? EZER és EGYSZÁZ kérdés van ezzel kapcsolatban,olvasd el az ottani válaszokat és lehet magadra ismersz valamelyikben.

Valószínű,ha úgy érzed ronda vagy mint a bűn,akkor ez így is van!

2011. aug. 15. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány, hamis énkép.
2011. aug. 15. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány.Énis ugyanebben szenvedek.:)
2011. aug. 15. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem az. A szép lányok mindig tudják magukról, hogy szépek, csak azért mondják meg sopánkodnak, hogy csúnyák, hogy mindenki győzködje őket, hogy milyen szépek. Be is jön. Nekem van egy barátnőm, aki nagyon szép, tisztában van vele, nem is mondja neki senki, hogy milyen szép. Van egy másik, aki szép ugyan, de nem annyira, na ő mindig sopánkodik, hogy milyen csúnya és elérte, hogy mindig mindenki azzal nyalizzon neki, hogy dehogyiiiis, olyan szép vagy.

Fejezzétek be, tök gáz, amit csináltok.

2011. aug. 15. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. De nekem csak a testemmel van gondom. :)

A hajamat má magasból le.zarom. :D

Barátom mindig mondja, hogy fejezzem be a hülyeségeimet. Tudom neki én így vagyok tökéletes de engem akkor is zavar :D

De én senkitől se várom el, hogy mondja nekem, hogy óó de pedig nagyon szép vagy stb. Engem ez hidegen hagy.

Had bámuljanak sz.rd le. FOGADD EL MAGAD!:)

2011. aug. 15. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
küldj egy képet privátba és elmondom a külsődről a véleményem :)
2011. aug. 15. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha valóban annyira szép lennél, nyilván te is annak látnád magad. Szerintem átlagos lehetsz. Az meg hogy megbámulnak az utcán nem jelent semmit. Szerintem mindenkit megnéznek, én is ezt teszem, függetlenül attól, hogy tetszik e az illető vagy sem. Lépj túl ezen..

25N

2011. aug. 15. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!