Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a testalkatarol?

Mit gondolsz a testalkatarol?

Figyelt kérdés

Claudia Schiffer:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem vagyok rajongoja, csak azert kerdezem, mert tegnap talaltam meg egy oldalon a mereteit es az o meretei kb egy az egyben olyanok, mint az enyemek...

Cici/derek/csipo, ciciben van 2 centi elteres (nekem kisebb), derek es csipo ugyanaz.

O 2 cm-rel magasabb, suly is kb egyforma.

Azert erdekelne tobb ember velemenye, mert nyaranta (ahogy kevesebb ruha van rajtam) mindig kapok negativ megjegyzest a vekonysagomra, kb mintha direkt csinalnam, pedig:

1. szerintem max vekony vagyok en is es Claudia is, nem sovany, o modellek kozott is inkabb kozepkategoria, nem a legvekonyabbak kozul van

2. en teljesen normalisan taplalkozom, nem szoktam fogyozni, majd minden nap sportolok valamit, de ez nem a fogyas miatt van, csak altalanos kozerzet es kondicio miatt

3. hatam/vallam csontos leginkabb (egyebkent neki is), erre kulon tornazom, de errol tenyleg nem tehetek, hogy nekem oda nem igazan raktarozodik zsir magatol. Ide jon utoljara, terhesen voltam en 20 kiloval tobb is, a hatam/vallam akkor is szinte ilyen maradt, nem akar oda menni zsir.

Szoval szerinted:

milyen ez a testalkat? Sovany/vekony? Jo/nem jo?

2011. aug. 14. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
első képen jó , többin szerintem is túl vékony.
2011. aug. 14. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

sovány

mit tornázol? súlyzós edzés lenne jó neked szerintem

2011. aug. 14. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Alakformalo torna, futas, joga, pilates, utobbi ketto ritkabban.

Sulyzos csak az alakformalo torna reszekent, heti 2-3 alkalommal 20-30 percem jut felsotestre.

2011. aug. 14. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak egyszerűen vékony.

Én hamarabb fogyok, mint hízok, pedig hízni szeretnék.

2011. aug. 14. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!