Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nos, lányok nektek melyik...

Nos, lányok nektek melyik alkalmi összeállitás tetszik legjobban és miért? A többi miért nem? és kort légyszi. LINK!

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 14. 17:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
ruhából szerintem a 3. a legjobb, utána pedig a 2., és mivel ez a leghangsúlyosabb darab , ezért öszeállításból is a 3. ;)
2011. aug. 14. 20:41
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem a felső sorból mind tetszik. Az alsó sorban lévők azért nem, mert olyan semmilyen színük sincs... :)
2011. aug. 14. 20:50
 23/30 anonim ***** válasza:

Az első ruhának nem tetszik a mintája, a cipő, hogy elöl "lukas" és azok a szívecskés kiegészítők.

A másodikban szintén a cipő eleje nem tetszik és a táska.

A harmadik derekán nekem túl sok abból a fekete fodor-csipke-masniból.

A negyediknél csak a gyűrű és a dupla gyűrű nem tetszik.

Az ötödiknél a cipő eleje nem tetszik.

A hatosban pedig nem tetszik az a csillámos (szerintem hajdísz) akármi, a pillangók, az a karperec vagy gyűrű (kígyós) és a cipő eleje sem.

Ezekből ítélve a 4.-et és 5.-et fogadnám el így alle zu.

2011. aug. 14. 22:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Fiúként válaszolok, ha lehet.

A 4. és 6. az mindenképp fiataloknak való (értsd: 20 +/- 5). Az 1. és 2. már komolyabb, érettebb nőknek a jó, a 3. és 5. pedig nem tetszik, így nem tudok itélkezni.

Barátnőmnek van olyasmi ruhája, mint a 4., és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D:D Ha hódítani akartok, akkor mindenképp olyat vegyetek fel.

2011. aug. 14. 23:27
 25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csinálok máskor is még egy ilyet.;) :D
2011. aug. 15. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
a 6. kígyós óráját honnan szedted?
2011. aug. 15. 20:40
 27/30 A kérdező kommentje:
net. :-)
2011. aug. 15. 20:45
 28/30 anonim ***** válasza:
a második
2013. jan. 16. 18:10
 29/30 anonim ***** válasza:
ja amúgy utolsó vagyok 18/l és azért a második mert az színben is illik hozzám meg van benne valami plusz. ami valahogy a többiben nem annyira van meg, az illik hozzám a legjobban, a többi meg annyira nem
2013. jan. 16. 18:35
 30/30 anonim válasza:
Nagyon jól összekombináltad a színeket, ügyes vagy. Néhol lehet, hogy kicsit sok a kiegészítő vagy nem épp a megfelelő, de azon lehet javítani. Nekem igazából nem tetszik, de csak azért, mert ez nem az én stílusom. Egyébként, ahogy olvasom, elég sok "rajongód" lett, csak így tovább :)
2013. máj. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!