Melyik összeállítás tetszik a legjobban? (+link)
Figyelt kérdés
Húzátok lejebb és azokból kérem tőletek ,h neketek melyik tetszik...
(számozva írjtok le pl:1,2,3,...)
Előre is köszi!
2011. márc. 6. 19:24
1/19 anonim válasza:
Pfejj, Blikk...
Tetszik az 1., 3. és a 4.
3/19 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem a blikk-et a képet a google-ban találtam és ez volt hozzá a link..
Köszi a váéaszt! :)
2011. márc. 6. 19:30
4/19 anonim válasza:
Mindegyik, amelyikben nincs trottyos nadrág.
5/19 anonim válasza:
2. és a 4. ez lesz a 2011-es nyári divat, főképp a matrózcsíkok.Ez tuti:)!!!
6/19 anonim válasza:
előző vagyok.
19:36 üzenem hogy pont azok a nadrágok a divatosak!!
7/19 anonim válasza:
És akkor mi van, ha azok a divatosak? Szerintem borzasztó gáz, olyan, mintha cipelnél benne valamit. De ízlések és pofonok :)
Az első nagyon jó, meg a matrózcsíkos :)
8/19 anonim válasza:
Divatosak, divatosak... akkor sem tetszenek szegény gatyeszok. :)
9/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy engem elég széles csípővel, nagy mellekkel, ehhez képest vékony derékkal "áldott meg" a természet, úgyhogy nem igazán állna jól egyik összeállítás sem. :( Csak az olyanok, amik nagyon kiemelik a derekat, különben ducibbnak nézek ki, mint vagyok. :(
10/19 anonim válasza:
2. kivéve a nadrág, inkább egy sima fekete rövidnadrág vagy kicsit hosszabb :) de nem ilyen üllepes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!