Melyik összeállítás tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Fiúk,és szerintetek melyik illik legjobban egy lányhoz?
Csajok,ti melyiket hordjátok gyakrabban? :P
1: [link]
2: [link]
3: [link] (itt a ruha nem kicsi,hanem ilyen rugalmas cuccból van xD)
4: [link]
5: [link] (ez csőnadrág am >.<)
6: [link]
2011. júl. 16. 17:26
2/25 anonim válasza:
2. tetszik a legjobban,amúgy majdnem mind jó összeállítás,de vannak hibák. Pl az a rózsaszín tornacipő nem illik a kockás inghez meg farmer mellényhez(szerintem). Én egyébként szoknyás típus vagyok inkább.:)
3/25 anonim válasza:
mindenképp a 3. és még esetleg az uccsó de a tornacipő divatot úgy utálom ahogy van...:P egy csaj magasba legyen vagy nőies laposba ne "edző cipőbe" mert ugye ebbe régen és ma is tornáztak/nak csak már agyon van divatolva ....
4/25 anonim válasza:
1.: úristen ez valami szörnyű, max 10 éves korig megengedhető. Soha nem venném fel.
2.: ez ok, felvenném
3.: utálom ezt az otthonkamintát, meg a rózsaszínt is, kizárt
4.: kb. szintén egy 10 évesre való, esélytelen
5.: 3 féle minta egymás mellett? soha. alapszabály
6.: ez is normális, de nem venném fel.
Hány éves vagy, 10-12?
5/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
de am engem nem nagyon "érdekelnek" a színek :S
szóval képes vagy felvenni egy citromsárga pólót pink tornacipővel is :P
2011. júl. 16. 17:35
7/25 A kérdező kommentje:
vagyok* bocsi,és 15 leszek
2011. júl. 16. 17:37
8/25 anonim válasza:
másodikat és az utolsót :D és ugyanolyan sarum van mint a 2. összeállításban :G melyik megyében laksz?:D
9/25 A kérdező kommentje:
az jó :D
am Csongrád megyében
2011. júl. 16. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!