Milyen színű a szemem? Szép? (kép)
Figyelt kérdés
Egyszer már megkérdeztem, de véletlenül kitöröltem, és nem találom...
Az lenne a kérdésem, hogy milyen színek állnának jól? A hajam szőke.
És örülnék, ha valaki meg tudná határozni a színét:) (zöldet szoktam mondani, de nem vagyok benne biztos)
Köszi:)
2011. aug. 13. 10:56
1/23 anonim válasza:
*-*.
De gyönyörű, dús szempillád van! És micsoda csodaszép a szemed! OMG! Olyan barnás-zöldes kék szerintem :D. Egyébként az ilyen szemsmink szerintem jó állna:
2/23 anonim válasza:
Nagyon szép szemed van, szerintem kék és narancssárga!:D Barnás vagy zöldes smink állna jól szerintem!
3/23 anonim válasza:
szép :)
barnás smink nagyon jól állna
4/23 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem ezzel kapcsolatban válaszolok, de úgy tanultuk, hogy akinek van barna a szemében, annak májproblémája lehet.
5/23 anonim válasza:
előző: akkor az emberek 90%-ának májproblémája van...
6/23 anonim válasza:
Utolsó előtti: ez jó nagy hülyeség, ez nem betegség.
Szép szemed van. Csak az utolsó képen hamisak a színek, barnás az egész kép.
7/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyanról, hogy nem jó a májam. Ilyen az egész családnak, nekik sincs semmi bajuk. Utolsó kép nem tudom miért ilyen, mert egyszerre csináltam őket.
2011. aug. 13. 12:31
8/23 anonim válasza:
gyönyörű a szemed. ^^ én is ilyet akarook.
9/23 anonim válasza:
Nem rossz. Tényleg a zöldhöz áll legközelebb.
10/23 Joy Turner válasza:
Ha a szem fehérje barnás, sárgás, az valóban máj problémára utal. De , ha az írisz színe barna az csak arra utal, hogy az írisz színe barna. Semmi egyébre. Ezt jól félreértetted a suliban, kedves előttem szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!