Alacsony lányok, mi bajotok van azzal hogy alacsonyak vagytok? : D
valaki kis manó akar lenni, és azokat is szeretik, van aki pedig magas szeretne lenni, mert akkor lehet modell, vagy mert karcsú hosszú derékra vágyik, a közepes út a legjobb, mert nem túl kicsi, de egy 165 centis lány az a 180 centis pasijának még manócska, édeske, viszont magassarkút is hordhat még ha akar, mert vékonyan sem lesz botsáska
én közepes vagyok, de néha kisebb szeretnék lenni, mondjuk 158 centi, néha meg magasabb, mondjuk 170-172 centi :) és ha lehetne akkor a derekamat hosszabbítanám meg még 3-4 centivel, a combomat nem feltétlen, max karcsúsítanám, vagy szélesebb csípőt szeretnék, mert akkor a combjaim még távolabb lennének egymástól, azaz vékonyabbnak nézne ki, meg jobban lehetne vele tekerni sztem, a derék meg még karcsúbbnak tűnne optikailag :) nekem tetszik ha van hely a medencecsont és a lengő bordák között, meg tetszik ha hosszú háta van valakinek de igazából nem érdekel, a lényeg hogy kihúzva nagyok a szemeim :) a hajamat növesztem, meg örülök hogy formásak a melleim, jojoba és mandulaolajjal kenem őket, masszírozom, és akkoris nagyobbak lesznek ha nem hízom.
A lényeg h enni kell, és kevésszer nagyobb súlyokat emelni, mellre így lehet gyúrni és tömeget, térfogatot növelni, szeretek nyújtani és imádom a kardio edzéseket is, aj óga és ap ilatesz is beválik, vagy agykontrollt tudnám még javasolni.
Szal az én esetemben létezik 20 éves kor utáni mell és magasságnövekedés is. Pl most úgy híztam súlyra hogy a derekam vékonyabb lett, de izmosabb, tömörebb, a mell alatti rész is kevesebb lett, a mell méretem ugyanakkora, de formásabb, és aránylag nagyobb a többi részhez képest, a csípőm hízás fogyás után is 93 cm volt, de mostanában sok evés mellett pár hét alatt fogyott 3 centit, szal most csak 90 cm, és látom is, szembetűnő hogy kisebb a popsim, meg feszesebb, a mellemhez képest jóval nagyobb volt, de már nem
a mellek mellbimbó alatt és oldalról sokkal párnásabbnak tűnnek
a melltartóimat is jobban kitöltöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!