Alacsony lányok, mi bajotok van azzal hogy alacsonyak vagytok? : D
én 160 cm magas vagyok, eddig úgy gondoltam nem vagyok alacsony, de itt sokan mások ezt másképp gondolják
nekem semmi bajom a magasságommal
160 centi vagyok, amíg nem léptem fel erre az oldalra nem is gondoltam magam alacsonynak, inkább átlagosnak. Tinikoromban a fiúk inkább udvaroltak, mintsem piszkáltak volna a méretem miatt. Szeretek ekkora lenni, illik hozzá a babaarcom. Élvezem, hogy aranyosnak és cukinak tartanak, elég egy bájos pillantást vetnem a páromra, ha akarok tőle valamit. :D
25N
162-3 centi vagyok. Nem nagyon szeretem, mert így sebezhetőnek tűnök és több bántás ér, mert úgy gondolják az emberek, hogy mivel alacsony ezért nem tudja magát megvédeni sem. Volt benne részem.
Lennék egy kicsit magasabb.
de azért próbálom az előnyét is nézni, ha van.
18L
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:17, ezt én is tapasztalom :S
Meg 1-2 ember lenéz emiatt, de azokkal nem foglalkozok, mert nem tehetek a magasságomról és ők se jobbak nálam.
Más bajom nincs vele. Szeretem, pont illik hozzám a 160 cm.
Próbálj már meg 158cm-vel és 108-as(csontos) csípővel akármelyik, felnőtt vagy gyermek osztályon normál farmert találni :D Amiből ne kelljen 20-30cm-t levágni, bevarrni etc... :SSS
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!