Kis mellű lányok hogyan fogadtátok el magatokat?
Figyelt kérdés
Írjátok el, hogy hogyan fogadtátok el magatokat? :( Mennyire feszélyez benneteket, ha bikiniben kell lennetek? Vagy a párotok előtt?
Kérlek olyat ne írjatok, hogy van idő még megnőhet, mert már 19 éves vagyok és emiatt rohadtul kisebbségi komplexusom van! :(
Valami tanács, amitől jobban érezhetem magam a bőrömben?! Gondolkoztam már műtéten is, bár nem tudom...:S
Írjatok!:)
2011. aug. 12. 18:27
21/23 anonim válasza:
Hát még teljesen nem sikerült, de, ha sportolnék akkor nagyjából kibékülnék vele. Csak hát a kitartással van baj, de igyekszem. Amúgy a barátom is nagyban segít ennek az elfogadásában.
23/23 anonim válasza:
Mindenkinek más számít. Nekem pl. az AA-s és az A-s méret, de sokaknak a B-s is kicsinek számít.
Kérdező a műtétet nem ajánlom, hiszen benne van, hogy azok csak MŰmellek, tehát úgysem igaziak. Ráadásul egy idegen dolgot saját magadban elviselni nem lehet könnyű. Meg egyébként is; azért szeressenek ami vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!