Igaz, hogy a szemöldököt egy idő múlva már nem kell szedni?
Figyelt kérdés
magyarul nem nőnek már szemöldökszőrszálak.2009. ápr. 12. 16:33
1/5 anonim válasza:
Én 6 éve szedem a szemöldökömet, de így is rengetek visszanő még... Igaz nekem eredetileg nagyon vastag is volt, ahhoz képest már kevesebb nő vissza. :D
2/5 A kérdező kommentje:
és van valami taktika, hogy rendesen ki tudjam szedni? mert én itthon szedem magamnak, és mikor kezd visszanőni egy-egy szőrszál, akkor az csúnya, mert sötét... és annyira még nem nagy, hogy meg tudjam fogni a csipesszel, de annyira meg már nagy, hogy látni lehessen...és az csúnya:S
2009. ápr. 12. 16:41
3/5 anonim válasza:
Én kb. 18 éve szedem, és szerencsére alig nő már vissza valami a nemkívánt helyen.
4/5 anonim válasza:
szerintem ez nagyon egyénfüggő, mert én 11 éve szedem, és sajna ugyanannyi nő vissza azóta is :(
5/5 anonim válasza:
még csak pár éve szedem, de nem látok változást =P :(
nekem ilyen viszonylag hegyes csipeszem van; még régen vettem egy 100as boltban (v mi az...=) de imádom; nagyon precízen lehet vele dolgozni (úgy értem, hogy a nagyon nagyon rövid szálakat is simán ki tudom tépni vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!