Kozmetikushoz járok, de már meguntam mert egyre gyakrabban kell járnom...
Fájdalom mentesen hogy lehet csipesszel kiszedni a szemöldököt? Mert én nem tudom. Nem merem kiszedni...Valami praktikák?
2011. febr. 3. 14:40
1/10 anonim válasza:
Lényeg,hogy ne fogj meg és tépj ki egyszerre sok szálat,mert akkor könnyen elronthatod.Fájdalommentesen nem lehet,az elején kellemetlen csak,utána megszokja a bőröd és már nem is érzed a vége felé...Hidd el,én is utálom magamnak szedni,de csak mert lusta vagoyk hozzá...:D
2011. febr. 3. 14:46
2/10 anonim válasza:
Egyesével szedd és a tövénél fogd meg és gyorsan húzd ki.
2011. febr. 3. 14:52
3/10 anonim válasza:
Kend be elotte kremmel, esetleg jegelheted is, de annyira egyaltalan nem veszes szerintem. Huzd ki a bort annal a szalnal amit kihuzol, igy szinte alig erzed. A format, hogy tokeletes legyen ceruzaval tudod mericskezni. A ceruzat tedd kozvetlen az orrod melle, ahol keresztezi a szemoldokod annal a pontnal tovabb ne maradjon szor a 2 szemoldok kozott. Aztan szinten az orrodtol a kulso szemzugig tedd a ceruzat, annal kijebb ne legyen szor, tehat ez mutatja a veget. Vegul azt hiszem a pupillad kulso reszetol merve , ceruz fuggolegesen es ott legyen a legmagasabb pontja a szemoldoknek. Most nem vicceskedek, ezeket en is ujsagbol olvastam es nekem bevaltak. Sok sikert!
2011. febr. 3. 14:57
4/10 A kérdező kommentje:
köszön szépen mindenkinek.
kipróbálom minden tippet, amit adtatok...:)
csak amikor meg fogom a csipesszel a szemöldök szőrt, és húzom(!!), de nem tudom kiszedni.:D :D :D
2011. febr. 3. 15:12
5/10 anonim válasza:
Az sem mind1,hogy milyen csipeszed van,ha nem ér össze rendesen,akkor könnyen kicsúszik a szemöldök.Nekem sem sikerül mindig,akkor megfogom még1x és rántok egyet rajta.Lényeg,hogy magabiztos mozdulatokkal csináld...:D
Sok sikert...
2011. febr. 3. 15:32
6/10 anonim válasza:
Fogsz egy szemöldök csipeszt és elkezded kihúzogatni.Fájni fog 1x-2x,de megszokod és nem lesz vele semmi gond.Ki kell bírni. :) A szépségért szenvedni kell. :P Egyébként le is fagyaszthatod azt a részt,akkor a hidegtől és a zsibbadástól talán egy picivel kevésbé fáj,de kibírható.
2011. febr. 3. 18:21
7/10 anonim válasza:
14:57 ez hatalmas baromság..
mindenkinek kb 1-2 centis szemoldoke lenne és szabályos szogletes.. az nem valami szép
bár az h a ketto kozott mennyi "csupasz hely" legyen az jo tipp)))
2011. febr. 4. 10:46
8/10 anonim válasza:
Akkor valamit nem ertesz, mert bar nem centizem a szemoldokom, hatarozottan tobb, mint 2 cm es meg csak nem is szogletes.
2011. febr. 4. 12:15
9/10 A kérdező kommentje:
okés, mindent megpróbálok. :):)
és ahhoz mit szóltok, hogy a fülpiszkálóvégét bekenem szőrtelenítő krémmel, és így lenne meg a szemöldökömnél a szőrtelenítés?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!