köszii :)
21 vok..
23:57 Nem értem miből gondolod azt, hogy mindenki a külsőt nézi. Én nem :) És szerintem sokan vannak még így :)
F/18
Na igen így már értem:) tudod az összes korombeli(13-15-16 évesek) ,külső alapján ítélnek :/ én mondjuk ,egy embertársammal ,szeretek először így neten beszélgetni, majd utána találkozni,mert így tudom mi rejtőzik benne :)
nem szeretem ha lenéznek mert ,kövér vagyok, esetleg magas, vagy túl fehér bőrű, pedig lehet több van bennem mint bennük :/
"Na igen így már értem:) tudod az összes korombeli(13-15-16 évesek) ,külső alapján ítélnek :/"
Hát ez érdekes kérdés. De szerintem a külsőt meg lehet ítélni, de az nem ugyanaz, amikor egy embert ítész meg. Ha érted mire gondolok :) Aki azt hiszi, hogy ismer egy embert, mert tudja, hogy néz ki, az vagy elég korlátolt, vagy éretlen.
"én mondjuk ,egy embertársammal ,szeretek először így neten beszélgetni, majd utána találkozni,mert így tudom mi rejtőzik benne :)"
Jó stratégia :) De szerintem a való életben épp olyan jól el lehet beszélgetni. Nem kell hozzá internet. Viszont az interneten könnyebb partnert találni rá :(
"nem szeretem ha lenéznek mert ,kövér vagyok, esetleg magas, vagy túl fehér bőrű, pedig lehet több van bennem mint bennük :/"
Több mi van benned? :) "Bennük" is ugyanaz van, ez a lényeg :)
Ugyanaz az F/18
Jó az alakod, jó a bőrszíned, szép vagy, az összhatás is nagyon jó.
Barátod nincs, aki ebben megerősítsen? Igazán nem értem, miért van gondod magaddal.
Jaj, hát akkor tipikus nő vagy. :D
Ha egy férfi azt mondja, hogy jó az alakod, és ne fogyj le, akkor azt értelmezd szó szerint úgy, hogy jó az alakod, és ne fogyj le! A férfiak nem igazán kertelnek ilyen dolgokkal.
Tudom, mert nekem is volt ilyen barátnőm, aki pont nem az a manapság divat modell-alkat volt (nálad teltebb volt, mert te még simán elmennél modell-alkatúnak is), és akárhányszor mondtam neki, hogy nekem így tetszik, és ne fogyjon, rögtön azzal jött, hogy: "Miért, kövér vagyok? Jó, hát akkor majd megpróbálok lefogyni."
Egyébként is kb. 100 olyan lánytól hallottam már, hogy kövérnek érzik magukat, akiken abszolút semmi felesleg nem volt, sőt már-már túl vékonyak voltak. Itt a gyakorin is mindennapos kérdés, egy csomó félmeztelen kép is kint van.
Szóval nyugodj meg, de ha nem lenne elég, hogy a barátod mondja, akkor én is azt mondom: jó alakod van! :)
Na minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!