Az alávágnékosnak meg üzenem, hogy marha értett és tartalmas hozzászólással örvendeztette meg a kérdezőt! :)
Mindenesetre hasznos unaloműzést talált magának, a világ ennyivel is jobb hely lett.
Az igazság az, hogy szerintem iszonyat bunkóság is kiábrándító így beszélni, főleg egy lányhoz. Még ha névtelenül és ismeretlenül is. Kérlek ha olvasod mondd meg nekem, mi késztetett ezen válaszod megírására! Mert tényleg nem fér a fejembe. Nem gúnyolódni vagy kötekedni akarok, de szerintem kész szánalom, ha valaki így próbálja kiélni a vágyait. Persze az olyan emberek, akik a vágyaiknak élnek, nyilván hogy minden lehetőséget megragadnak... Viszont ha én tettem volna fel egy ilyen kérdést, semmibe vennék egy ilyen minősíthetetlen választ. A kérdezőről én a legjobbakat feltételezem, úgyhogy gondolom neki sem jelent túl sokat.
A világos/sötét bőrről pedig: szőke hajhoz mindenképp a világosabb bőr áll jól! A te árnyalatodhoz azért nem a falfehér bőr illik, hanem szerintem pont olyan, amilyen a tiéd! Minél világosabb a szőke árnyalat, annál világosabb bőr illik hozzá szvsz.
F/18
"az alakom is okés? minden ok? rettenetes önértékelési zavarom van..... :("
Határozottan jobb eset, mintha el lennél szállva magadtól közben meg...
De nem arra akarok célozni hogy túlértékelnéd magad, sőt! Legalábbis testileg teljesen okés vagy!
De vedd figyelembe, hogy te nem vagy egyenlő a testeddel! Ha a tested alapján alakítod ki az önképedet, az nagyon rossz! A tested csak eszköz a világgal való interakcióra :) Te jóval több vagy mint egy test, és ezt remélem te is felismerted már!
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!