Szerintem teljesen jó vagy (tudod, egy nőtől sokkal többet ér egy ilyen bók:P). A bőrszíned is rendben van, fénynél gondolom kicsit világosabb lehetsz, de az is rendben van. Az arcodból nem lehet sokat kivenni sajnos, bár a kérdés nem is arra irányul.
A cipőről pedig csak annyit, hogy pont készültem írni, hogy lelopom rólad! :D (Bár egy kicsit egyet kell értenem az előttem szólóval, a 2. képen kicsit mintha nagyítaná a lábad).
Egy tanács: fogadd el önmagad és mindenki más is el fog! :) Nekem bejött.
19L
"2. képen kicsit mintha nagyítaná a lábad"
Leírtad a jó szót, köszi! Látszik, hogy a lányok jobban értenek ehhez! :) De azért az összképen nekem is feltűnt, hogy valamiért nem teljesen kóser! :P De végül is, nekem elég azt tudni, hogy jó-e, vagy nem, a lányok dolga megmagyarázni hogy mi miért van :)
F/18
Na akkor kedves 22:43, íme:
Én is a legjobbakat feltételezem a kérdezőről, ennek ellenére nem vonatkoztathatunk el attól a ténytől, hogy valószínűleg azt akarta megtudni hogy partyképes-e, illetve hogy tetszik-e azoknak akik megnézték a képeit. Máshogyan fogalmazva, mert tudom hogy még nem érted, úgy is feltehette volna a kérdését hogy "Szép vagyok?", vagy "Összejönnél velem?" de miután nőből van, ilyen egyenes kérdést ő nem tesz fel (ne aggódjatok lányok, ezért szeretünk titeket:)). Sokkal egyszerűbb számára a fenti módon kérdezni, és a válaszokat később elemezni. Távol álljon tőlem hogy azt feltételezzem a kérdezőről hogy itt keresne magának barátot, esetleg azt hogy az itteni válaszokon fantáziálva fogja a törülközőt húzogatni a punciján egy jó fél óra múlva. Pusztán úgy érzem azt szerette volna ha az önbizalmát építgetjük egy kicsit, és szerintem ennek a legjobb módja hogy ha őszintén megmondod mit gondolsz róla. (Szerintem már tudod te is hogy nem a gólya hozza a kisbabát, szóval elvileg mindenkinek a rövid vagy hosszútávú terveiben szerepelnie kell a szexnek, de legalábbis annak a gondolatnak, hogy vajh elég vonzó vagyok-e ahhoz, hogy a másik nem érdeklődését felkeltsem.) Úgy gondolom tehát, hogy az általad kritizált és nehezményezett válaszommal arra a kérdésre válaszoltam (meglehetősen tömören mondjuk) amit fel szeretett volna tenni, nem pedig arra amit feltett. Az is teljesen nyilvánvaló továbbá, hogy aki azt írja erre a kérdésre mint fiú, hogy: "Jaj igen, nagyon szép az alakod." vagy "Jaj igen, a tiéd a legszebb bőrszín amit valaha láttam." az is ugyanarra gondol, mint amit én leírtam: adott körülmények között nem lökné le magáról a hölgyeményt, kvázi alávágna ha arról lenne szó. Az, hogy egyesek úgy érzik ezt a véleményt csak hosszú sorokban lehet megfogalmazni, nem az én problémám. A kedves kérdező úgy is azt olvassa ki a válaszokból amit szeretne: (Szerintem: Jól van ennek is tetszenék, meg ennek is, meg ennek is, meg ennek is.)
Az meg egyébként külön vicces, hogy fogtad magad, és a helyett hogy leírtad volna róla a véleményedet, felvetted a macsó szerepét aki majd jól megvédi a hölgy becsületét a goromba bunkóval szemben, és különböző mondvacsinált indokokkal megpróbáltál engem ócsárolni, hátha. Van neki szája, jók az ujjai, úgy látom nem ment el az internet sem otthon, szerintem le tudta volna írni ha valami baja lett volna, meg tudta volna védeni magát. Ha ő nem érezte úgy hogy kell, akkor neked sem kellene. Te kis takony.
Az értelmi képességeimről, a szabadidőm eltöltéséről és általad vélt vágyaim meglétéről, illetve azok kiéléséről pedig nem fogok veled vitát nyitni, remélem nem haragszol meg.
(Kedves kérdező: Tetszik az alakod, szerintem szép az arcod, és a bőrszíned is teljesen rendben van. Majdnem biztos hogy megszólítanálak ha valahol mellém keverednél, és még így csak e két kép alapján is szívesen megismernélek. Önértékelési zavarnak úgy érzem itt helye nincs:) Sajnálom hogyha az előző hozzászólásomat tiszteletlenségnek vetted, Isten látja lelkem, nem az volt a szándékom. Viszont ami igaz az igaz, kár lenne tagadni:))
Ment az zöld kéz mert válaszoltál bár még mindig nem értek egyet a stílusoddal, de legalább érvekkel alá tudod támasztani. Amúgy nekem is hasonló elképzeléseim voltak rólad, mint a kérdezőnek :) Bevallom egy kicsit meglepődtem de ezt azért ne vedd dicséretnek.
"Én is a legjobbakat feltételezem a kérdezőről, ennek ellenére nem vonatkoztathatunk el attól a ténytől, hogy valószínűleg azt akarta megtudni hogy partyképes-e"
Szerintem az önértékelési zavar nem az, amikor valaki nem tudja magáról, hogy "partyképes-e". :)
"de miután nőből van, ilyen egyenes kérdést ő nem tesz fel"
Szerintem elég egyenes kérdést tett fel.
"Távol álljon tőlem hogy azt feltételezzem a kérdezőről hogy itt keresne magának barátot, esetleg azt hogy az itteni válaszokon fantáziálva fogja a törülközőt húzogatni a punciján egy jó fél óra múlva."
Ezen a ponton van igazad, mert tényleg pont ezt feltételeztem rólad. :)
"Pusztán úgy érzem azt szerette volna ha az önbizalmát építgetjük egy kicsit, és szerintem ennek a legjobb módja hogy ha őszintén megmondod mit gondolsz róla. "
Én is pontosan ezt tettem :)
"Úgy gondolom tehát, hogy az általad kritizált és nehezményezett válaszommal arra a kérdésre válaszoltam (meglehetősen tömören mondjuk) amit fel szeretett volna tenni, nem pedig arra amit feltett."
Mint gyakorlott gyakorikérdésező, nem tudok mit kezdeni a hatszázezredik "terhes vagy" és "pókolnálak", illetve hasonló jellegű hozzászólással.
"Az is teljesen nyilvánvaló továbbá, hogy aki azt írja erre a kérdésre mint fiú, hogy: "Jaj igen, nagyon szép az alakod." vagy "Jaj igen, a tiéd a legszebb bőrszín amit valaha láttam." az is ugyanarra gondol, mint amit én leírtam: adott körülmények között nem lökné le magáról a hölgyeményt, kvázi alávágna ha arról lenne szó."
Sarkítasz! Egyébként szerintem jól néz ki(ahogy azt le is írtam), de nem "vágnék alá", ha arról lenne szó.
"Az, hogy egyesek úgy érzik ezt a véleményt csak hosszú sorokban lehet megfogalmazni, nem az én problémám. A kedves kérdező úgy is azt olvassa ki a válaszokból amit szeretne: (Szerintem: Jól van ennek is tetszenék, meg ennek is, meg ennek is, meg ennek is.)"
A kérdező úgy vélem megérdemel annyit hogy nem tekintjük ilyen primitívnek. És egy normálisan megfogalmazott, részletes válaszból mindenképp többet lehet kiolvasni, nem igaz? Itt most nem a rövidségre hajtunk, a kérdező nem azt kérdezte, hogy hány kilométert tesz meg a fény másodpercenként.
"Az meg egyébként külön vicces, hogy fogtad magad, és a helyett hogy leírtad volna róla a véleményedet, felvetted a macsó szerepét aki majd jól megvédi a hölgy becsületét a goromba bunkóval szemben, és különböző mondvacsinált indokokkal megpróbáltál engem ócsárolni, hátha."
Leírtam róla a véleményem, olvass vissza, ha nem hiszed...
Egyébként szerintem valamit nagyon félreértettél. Lehet hogy helyenként nyersen fogalmazok, de próbálok eltalálni egy középutat. Mindenesetre érdekes, hogy pont azt feltételezted rólam tévesen, mint amit én rólad :) (Legalábbis ha jól értelmezem)
"Ha ő nem érezte úgy hogy kell, akkor neked sem kellene."
Miért? Egyébként a válasz kifejezetten neked szólt és inkább kíváncsiságból írtam.
"Te kis takony."
Ezt mivel érdemeltem ki?
szerintem teljesen jól nézel ki , meg értem mért raktad fel ezt a kérdést,a "mai világban" már mindenki a külsőt nézi, itt már a külső nem egy "eszköz" vagy egy máz ,és a belsőt kell figyelembe venni , mindenki sajnos külső alapján ítél ,nem értem ez mire jó... rajtam van egy kis felesleg ,de tényleg nagyon kicsi,orvosom is azt mondta , ez nem sok, barátnőm képembe köpte azt,hogy nem akar dagadékkal mutatkozi, hát bakker majdnem felpofoztam ,megdöbbentett ,én nem ilyennek ismertem meg őt:) nagyon szép vagy:) a stílusod is tetszik ,a cipő is jó ,bár a második képen tényleg nagyítja a lábad:) a hajad viszont nagyon tetszik ,bár teljes szőkén jobb lenne :)
egyébként korod lehet tudni?:)
14 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!