Mit tehetnék? Mert így ez a heg elcsunyítja az arcom
Figyelt kérdés
sokan mondják rám h szép vok meg minden de most nem rég egy baleset végett egy heg van az arcomon olyna rozsaszínes és elcsunyít:((((lehet h így nem fogok má teccenia fiuknak:(((ugy szeretném ha olyan lenne mint régen:(((mit tehetnék???lécci segítsetek ...Elore is koszonom2009. ápr. 11. 21:10
11/11 anonim válasza:
2 éves koromban megharapott egy kutya. az orrom, a szememnél sebhely van a bal oldalt egy foglenyomat... bár sokan észre se veszik...o.o én meg csak lesek mikor vaélahogy szóba jön és azt mondják h észre se vették... Akik meg tudják a sztorit azt mondják így is szép vagyok...
De manapság nagyon jó alapozók vannak amivel ellehet tüntetni...
mondjuk én nem mindig szoktam eltüntetni...
hiszen már volt rá elég időm hogy megszokjam és elfogadjam...
mielött nem pasiztam mindig azt hittem hogy mindenki csak azt figyeli... meg csúnya vagyok...
de ma már tudom hogy az emberek elfogadnak így..
és sok srácnak még tetszik is hogy így állok hozzá a dolgokhoz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!