Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Mert így ez a...

Mit tehetnék? Mert így ez a heg elcsunyítja az arcom

Figyelt kérdés
sokan mondják rám h szép vok meg minden de most nem rég egy baleset végett egy heg van az arcomon olyna rozsaszínes és elcsunyít:((((lehet h így nem fogok má teccenia fiuknak:(((ugy szeretném ha olyan lenne mint régen:(((mit tehetnék???lécci segítsetek ...Elore is koszonom
2009. ápr. 11. 21:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Plasztikai sebészet, vagy önelfogadás. Ez a két út van.
2009. ápr. 11. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
jó alapozó..?
2009. ápr. 11. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, hogy ez lesz a szexepiled.
2009. ápr. 12. 01:24
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Azt ajanlom, hogy fordulj borgyogyaszhoz.

Allitolag nagyon jok hegek enyhitesere a kovetkezo kremek:

Contractubex, Dermatix, Zeraderm. En ezekrol olvastam.

Igaz dragag, de egyesek beszamolasai szerint hosszasan es rendszeresen hasznalva, eleg jo eredmenyeket lehet elerni, foleg ha a heg friss. Viszont ugy emlekszem nem ajanlatos eppen a baleset utan rovid idore hasznalni.

Keress fel egy jo borgyogyaszt minel hamarabb! O meg megmondja pontosan mi a helyes tennivalo! Sok sikert es ne keseredj!

2009. ápr. 12. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom plasztikai sebész? Melyik volt ez az állat?

Nem...figyelj ha még gyógyulóban van a bőröd a Dr Theiss féle körömvirág krém szinte teljesen eltünteti...

Beszélnek egy krémről...amelynek a gyártója még X évvel ezelött azzal lett híre hogy egy királynőnek csinált krémet mert a hölgynek a régi pattanások után maradt hegek úgy elcsúfították az arcát hogy nem bírt emberek közé menni...de ez a krém olyan szinten eltüntette hogy utána már könyeddén mehetett társaságba...

A Dougles-ben árulják a neve Laszlo Ernő...Sok fajtája van állítólag még az öregedést is minimálisra lassítja...de ha lyet akarsz venni jó sokat kell spórolnod...Nagyon drágák...egy szemránckrém 20 000...de állítólag semmi nem ér a nyomába annyira hatsos!

2009. ápr. 12. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolso valaszado: ha a heg regi milyen eselyek vannak a Theiss koromvirag kremmel?
2009. ápr. 12. 19:26
 7/11 A kérdező kommentje:
hát megplasztikázni nem akarom 1 drága meg lehet h van azé más megoldás is nem festem magam és az alapozo nem a legjobb megoldás mert az csak eltakarja én nem tunteti el hát borgyogyásznál még nem voltam bele csak sebésznél o azt monta h nem non ért ehez valoszinuleg még halványodni fog(vagyis kifogommégnoni )am hát oylan féléves a heg nem tom haz réginek számít e???am használok rá Contratubexet de nem non segít rajta és am nem olyan nahgy helyen van csak olyan max,1 cm csak hát csunya szeretném ha eltunne ....14L
2009. ápr. 12. 19:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát az a douglesbe akkor elég drága és az a theiis vagy mi az az elso krém amit írtál az jó?és mennyibe kerul?gyógyszertárba kapható???am szerintetek idovel magátol jobbulhat elmulhat??
2009. ápr. 12. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A Contractubex "nem nagyon segit" vagy nem segitett egyeltalan? Rendszeresen hasznaltad? Mert en azt szeretnem kiprobalni.

A Dermatix meg Zeraderm 4szer olyan draga.

2009. ápr. 13. 09:45
 10/11 A kérdező kommentje:
hát azokat ne m simerem amit írsz mennyibe kerulnek???a Contaktubex hát nem valami jó 3 honapig használtam ugy 2 szer egy nap maszíroztam vele de eyg pici kulombség azota csak neked is van heged hol??
2009. ápr. 13. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!