Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ideális/husis lányok! Titeket...

Bogee123 kérdése:

Ideális/husis lányok! Titeket nem zavar ez? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval olvastam rengeteg kérdést arról, hogy a fiúknak mi jön be, szinte mindenki egy-kit kivétellel azt írta, hogy a vékonyak meg az olyanok, akik 172 cm-esen 45 kg-t nyomnak meg ilyenek. Titeket nem zavar ez, vagy nem érzitek úgy, hogy hátrányban álltok a szupervékony lányoktól?
2011. aug. 10. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"/"

Ennek a jelnek a jelentése: és, vagy

Szóval persze, hogy nem érted a kérdést, ha nem vagy elég értelmes hozzá...

2011. aug. 10. 16:09
 12/22 anonim ***** válasza:

"Titeket nem zavar ez, vagy nem érzitek úgy, hogy hátrányban álltok a szupervékony lányoktól?"

Dehogynem.

De tudom magamról, ha bele döglök, sem vehetem fel a versenyt a címlaplányokkal, mert már az alap adottságaim megakadályozzák ezt...

2011. aug. 10. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
kedves anorexiás kérdező. keress fel egy orvost. nem mert betegesen sovány vagy, hanem mert testképzavarod van.
2011. aug. 10. 17:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mert az én párom a nagyon vékony lányokat konkrétan undorítónak tartja :D Ez, hogy a fiúk ezt írták sok helyre, nekem alapból fura, egyik volt barátomnak vagy fiú haveromnak sem jött be a nagyon vékony, szerintem a fiúk többségének a formásabb tetszik. Inkább a lányok, nők akarnak minél vékonyabbak lenni... én is sokáig, de egyszerűen nem olyan az alkatom, hogy egészéges módon el tudjam azt érni, a többi meg... inkább ne, nem ér annyit. Duci így se vagyok, remélhetőleg nem leszek soha, sajnos "szupervékony" se, de ez van. :)
2011. aug. 10. 18:02
 15/22 A kérdező kommentje:

Feltettem az alakomról kérdést, tudom hogy borzalmas, tizenkettő vagyok.:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2011. aug. 10. 18:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Jaaaaj de kis lüke vagy! HÁt nem veszed észre h csak szívattak? :) Nem kell fogynod egy dekát sem, tökéletes 12 éves alakod van! :D
2011. aug. 10. 18:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. aug. 10. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális. Miért lennél dagadt?

Két lehetőség van:

- Tudod magadról, hogy normális, vagy inkább vékony alakod van, csak szeretnéd hallani, hogy mindenki dicsérget. VAGY:

- Tényleg kövérnek gondolod magad, de ez esetben őszintén mondom, hogy pszichológust javaslok, mert ezekből szoktak következni az olyan étkezési zavarok, mint a bulémia és az anorexia.

Én 162 cm vagyok és 47 kg, tehát kb olyan alkat mint te. Hagy ne mondjam, hányszor kapom meg, hogy milyen "gebe" vagyok, meg hogy "híznom kellene".

2011. aug. 10. 18:28
 19/22 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: Ez most komoly? Lehet, hogy iagzatok van. Igazából vannak ilyen különböző időszakaim, hogy egyszer oké, megelégszem magammal, egyszer viszont nagyon nem :S apa szerint az a baj velem, hogy sosem azt keresem magamban, hogy mi a jó, hanem azt, hogy mi a hiba :( és köszönöm a válaszokat :)
2011. aug. 10. 20:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy lehetnél 47 kilóval dagadt, pont ideális a korodhoz. Én 25 éves vagyok, 160centi/53kiló, távol állok a dagadttól, rendszeresen sportolok. Nem is érzem hátrányát, hogy nem vagyok modell alkat. Rengetegen megnéznek az utcán, köszönnek, sőt bókokat is szoktam kapni. A kisugárzás is nagyon sokat számít ám. Te viszont még kislánynak számítasz ezért nem is néznek meg, de hidd el nekem pár év múlva bomba nő leszel. :)

25N

2011. aug. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!