Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ideális/husis lányok! Titeket...

Bogee123 kérdése:

Ideális/husis lányok! Titeket nem zavar ez? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval olvastam rengeteg kérdést arról, hogy a fiúknak mi jön be, szinte mindenki egy-kit kivétellel azt írta, hogy a vékonyak meg az olyanok, akik 172 cm-esen 45 kg-t nyomnak meg ilyenek. Titeket nem zavar ez, vagy nem érzitek úgy, hogy hátrányban álltok a szupervékony lányoktól?
2011. aug. 10. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én épphogy azt vettem észre, hogy nincsenek annyira oda a nagyon vékony lányokért.
2011. aug. 10. 14:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában azt mondják , hogy jobb ha van mit fogni egy lányon.De van aki nem tehet róla hogy husisabb, na meg arról sem hogy nem tud hízni.
2011. aug. 10. 14:54
 3/22 A kérdező kommentje:
értem, köszi :) ezen az oldalon sokszor mondják, hogy a vékonyak jobban bejönnek nekik :S
2011. aug. 10. 14:56
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem nagyon lehet erre ráhúzni egy mintát...nekem az a véleményem, hogy az egyéniség a fontos a pasiknak is...szerintem nekünk, nőknek is :D

ha valaki nagyon jófej, kedves, odaadó, igazából észre sem veszi rajta a másik azt a plusz x kilót...ezzel csak felületes emberek foglalkoznak.

amúgy nem azokkal a csajokkal van a baj, akik alapból vékonyak, hanem azokkal, akik 180 centik és 42 kilósan megkérdezik, hogy mennyit kellene fogyniuk...na attól a plafonon vagyok...

2011. aug. 10. 14:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

első voltam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__65..

Tény az is, hogy inkább a vékony lányokat nézik meg először. :s Persze hogy zavar, és kicsit úgy érzem hogy hátrányban vagyok. De nem nagyon sikerül fogyni, hiába eszek rendesen, megnézve, hogy mit, nem nassolok stb.

2011. aug. 10. 14:59
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A fiúknak fogalmuk sincs róla, h egy 172 cm-es 45 kilós lány, h is néz ki valójában XD ha tudnák, nem írnák ezt!

Én 171 cm és 55 kiló vagyok, és így is vékony, van fenekem meg mellem, de nincs úgy rajtam fölösleg.

Gondolj bele, te tudod, h mi az ideális testsúly egy 180 centis fiúnak? Én nem, ránézek, jól néz ki, v nem, kit érdekel mennyit nyom? A fiúk is így vannak vele, fogalmuk nincs mennyi az annyi, csak írnak valami kevés kilót, amiről azt hiszik még rendben van, pedig dehogy :D

2011. aug. 10. 15:01
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) tudom magamról, hogy szörnyen dagadt vagyok mert 160cm és 47 kg...dehátmost én sem tudok fogyni :S
2011. aug. 10. 15:22
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
160 cm/47 kg???? Te bolond vagy :) Az az ideális ehhez a magassághoz. Amúgy a kérdésedet nem nagyon értem. Ideális/husis? Szerintem az ideális nem egyenlő a husissal D:
2011. aug. 10. 16:06
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy dagadt a 160 cm-el és 47 kg vel.Hány éves vagy?
2011. aug. 10. 16:07
 10/22 anonim ***** válasza:
én is 160 és 42, de engem inkább az zavar, hogy a magas lányok vannak preferálva :P úgy értem, fogyni mégiscsak lehet, ha valakit zavar, de nőni nem :D
2011. aug. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!