Szerintetek szép Kaya Scodelario? (Ő játszotta Effy Stonem-et a Skins-ből)
Figyelt kérdés
Ha igen, mi tetszik rajta? Ha nem, mi nem tetszik? A filmben rengeteg pasi oda van érte, kíváncsi vagyok, hogy a valóságban is tetszik-e az embereknek, vagy ez csak szerep volt.2011. aug. 9. 12:24
1/8 anonim válasza:
szép, szép, de Cassie sokkal szebb. :D
2/8 anonim válasza:
Eleinte nekem egyáltalán nem tetszett, de aztán a 3. évadra eléggé kikupálták meg lehet megszoktam a fejét így már én is szépnek tartom. A szeme a legszebb rajta, az orra pedig különleges:D
Amúgy tényleg rengetegen vannak oda érte
3/8 anonim válasza:
igen, szerintem szép, ami tetszik, hogy a kék szeméhez sötét a haja
4/8 anonim válasza:
nem ismerem ezt a csajt,de az tuti hogy én a Skinsben nem láttam ... nah m1
egyébként nagyon szép :P
13L
5/8 anonim válasza:
kedves utolsó, mert te a szar amerikai koppincsot néztek at MTV-n :D Amúgy valóban szép. Aranyos a mosolya.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket :)
2011. aug. 9. 19:59
7/8 anonim válasza:
szeritnem nagyon szép. a Skinst nem nagyon néztem de a modell képeid láttam és szerintem gyönyörű
8/8 anonim válasza:
gyönyörű és imádom... minden filmet/sorozatot megnézek amiben ő van. egyszerűen annyira titokzatosan vidám személyisége van, hogy nagyon vonzó.. miatta esküszöm örökké heteróvá tudnék válni : )
15/F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!