Arra lennék kiváncsi, hogy hány éves kortól csinálnak tattoo-t? Persze a probléma, hogy szülői beleegyezés nélkül.
Bugyi alatt lenne szóval nem látnák. 16 éves vagyok. Tudom,hogy fiatal vagyok de már nagyon régóta szeretném és évek óta győzködöm az őseimet akik hajthatatlanok. Jól át gondoltam a kérdés csak az, hogy megtudom-e csináltatni ennyi idősen vagy még várnom kell vele. Előre is köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.