Hány éves kortól lehet/ajánlott orrkarikát csináltatni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 17:30
1/11 anonim válasza:
Hát olyan 18-25 között szerintem:):)
3/11 anonim válasza:
Ha a szülök megengedik akkor is kb.15, van ilyen ismim akinek a szülei engedték. Szülő válogatja..
Amúgy 18é.
6/11 anonim válasza:
14 évtől lehet .. de az orr elégundor D:D
7/11 hot_kiss válasza:
Nekem az orr karika úgy tetszik egyedül, ami nem is karika, hanem septum pc.
Az, hogy mikor lehet, azt szalon válogatja. Van ahol szülői engedéllyel csinálnak akár 14-től, az igénytelenebb szalonokban még engedély nélkül is, de szerintem csak 16-tól. Amúgy 18 éves kor után.
Szerintem egyébként 16-tól ajánlott.
8/11 anonim válasza:
Inkább száj,szemöldök...amúgy 15-töl lazán lehet szerintem...
9/11 anonim válasza:
Majd, ha jól megfázol, és tüsszögsz és fújni fogod a cuccot, akkor majd meggondolod, hogy csináltatsz-e...
10/11 anonim válasza:
Gyakori kérdező, nekem van, és nem lesz semmi, ha meg vagyok fázva, még a takony se ragad rá, nem gyullad be, semmi rossz nem történik. Tapasztalat nélkül ne oktass senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!