Mi a véleményetek a kövér nőkről?
Nagyon súlyosan kövér vagy?
ám miért nem mehetnél? nincs kiirva a tábla h kövérnők takarodjanak :D
ne bújjanak el, de azért illene tenni valamit ez ügyben. persze vannak olyanok akik valamilyen betegség miatt híztak el, de a többség nem hiszem hogy azért...
senkinek sem jó hogy kövér! lehet őket győzködni, hogy nincs azzal semmi baj ha valaki kövér, de csak önáltatás. mind esztétikailag, mind egészségügyileg káros-rossz állapot. az egészséges életmód és táplálkozás valamint a sport még senkinek sem ártott meg, ésszerű keretek között.
gyenge jellemre utal az elhízott ember.
Én át tudom érezni, hogy sokan nem mernek ilyen helyekre menni. Strandra én sem járok, bulizni még néha, mert ugyan felöltözve nem vagyok annyira vészes látvány, mint pl fürdőruhában... Nyáron mondjuk kevesebbet mozdulok ki, mert hülyén érzem magam topokban meg nyári göncökben(igaz topokon kívül más nyári ruhám nincs is.).. Igaz bulikban táncolni pl józanon esélytelen, hogy merjek :D
(160/65) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!