Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kövér nőkről?

Mi a véleményetek a kövér nőkről?

Figyelt kérdés
Ez alatt mindenféle súlyú kövérekre gondolok. Szerintetek menjenek bulizni, fürdőbe stb.? Vagy inkább bújjanak el?
2011. aug. 8. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már miért bújjanak el?Ők is ugyan olyan emberek,mint mi,ugyanolyan joguk van menni a strandra mint bárki másnak
2011. aug. 8. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon súlyosan kövér vagy?

ám miért nem mehetnél? nincs kiirva a tábla h kövérnők takarodjanak :D

2011. aug. 8. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

ne bújjanak el, de azért illene tenni valamit ez ügyben. persze vannak olyanok akik valamilyen betegség miatt híztak el, de a többség nem hiszem hogy azért...

senkinek sem jó hogy kövér! lehet őket győzködni, hogy nincs azzal semmi baj ha valaki kövér, de csak önáltatás. mind esztétikailag, mind egészségügyileg káros-rossz állapot. az egészséges életmód és táplálkozás valamint a sport még senkinek sem ártott meg, ésszerű keretek között.

gyenge jellemre utal az elhízott ember.

2011. aug. 8. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én át tudom érezni, hogy sokan nem mernek ilyen helyekre menni. Strandra én sem járok, bulizni még néha, mert ugyan felöltözve nem vagyok annyira vészes látvány, mint pl fürdőruhában... Nyáron mondjuk kevesebbet mozdulok ki, mert hülyén érzem magam topokban meg nyári göncökben(igaz topokon kívül más nyári ruhám nincs is.).. Igaz bulikban táncolni pl józanon esélytelen, hogy merjek :D

(160/65) 18L

2011. aug. 9. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nos..én alapvetően nem ítélkezek kövér ember felett, amíg legalább 2 szót nem beszéltem vele. Általában kedvesek, jó kedélyűek, nekem ez a benyomásom. Viszont akárhány kövér embert ismerek, a mértéktartást és az önuralmat nem igazán tartják be, ami hát nem baj, csak akkor nekem senki ne sírjon, hogy jaj nem megyek a strandra, mert hogy nézek ki..Biztos jó érzés lehet állandóan azt és annyit enni, amennyit csak akarnak, és amit megkívánnak, de lássuk be, azért nem olyan vonzó látvány egy elhízott test. De amúgy nem hiszem, hogy emiatt meg kéne maguktól vonniuk a szórakozást, bulizást stb.
2011. aug. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!