Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van valaki, aki segítene...

Van valaki, aki segítene nekem ruha varrásban? Hogyan kell kezdeni? Mik az alapok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nagyon egyedi és ki szeretném próbálni milyen lehet egy felsőt,vagy egy mellényt varrni.

Köazönöm.

2011. aug. 7. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapok: varrógép, cérna, elszántság.

Én Burdával kezdtem, gondolom még ma is létezik. Nem ebben fogod megtalálni a legegyedibb ruhákat, viszont minőségiek a szabásminták, sok a leírás, kezdőknek is jó lehet.

Kerestem olyan modellt, amit egyszerűnek jelölt (és mondjuk olyasmi volt ami tetszett is), kimásoltam a szabásmintákat, megvettem a megadott anyagmennyiséget. Kiszabtam a cuccot, eldolgoztam a szélét, majd összevarrtam, beszegtem. Úgy emlékszem szépen le volt írva minden az újságban.

Egy-egy szabásminta a választott anyagoktól függően homlokegyenest más és más cuccok összerakására is felhasználható, érdemes volt őket össze is gyűjteni, még ma is megvan egy rakással.

Én a varrást mindig is úgy fogtam fel, mint a legót, végül már kosztümkabátkát is egész jól tudtam varni, pedig az tizenvalahány darabos :-)

Jó móka.

Egész nosztalgikus hangulatba kerültem, lehet elő is szedem a dolgaimat :-)

Hobbiszinten tudok válaszolni a kérdéseidre.

2011. aug. 7. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. aug. 7. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Még mindig van Burda, egyre több a jobb cucc benne, ahogy utolérjük a divatot és anyu varrónő, írj nyugodtan.
2011. aug. 7. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Légyszi írjon már olyan,akinek írhatok privát e-mailt és akinek van türelme hozzám,mert én a 0-ról indulok .:)
2011. aug. 7. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, írjál ha gondolod, én ugyan nem vagyok varrónő, de alapdolgokban tudok segíteni.
2011. aug. 7. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm.
2011. aug. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!