Titeket nem zavar, amikor valakit olyasmi miatt bántanak, amiről nem tehet?
Attól függ, hogy tálalja az illető. Sokan amúgy hajlamosak bántásnak venni az őszinte véleményt is. Tehát ha valaki normálisan leírja, hogy nem szép az arcod, a melled stb., egyből támadásnak veszik.
Én attól vagyok rosszul, amikor valaki feltesz egy kérdést pl. hogy kövér vagyok-e? Az illetőn szemmel láthatóan van vagy 20-30 kg felesleg és 10ből 8-an azt válaszolják, hogy á dehogy meg nem ez számít az életben stb. Ennek mi értelme van?
Mondjuk az elhízás pont olyan dolog, amin lehet változtatni, de hirtelen ez jutott eszembe.
"Mondjuk az elhízás pont olyan dolog, amin lehet változtatni, de hirtelen ez jutott eszembe."
Van sok eset, amikor nem lehet rajta változtatni (persze ez a ritkább) amúgy jogos amit írsz.
Jó, hát a bunkó viselkedés kinek esik jól?
Teljesen mindegy, hogy a külsődet bántják vagy azt mondják rád, buta vagy, mindkét esetben rosszul esik. Ezekkel nem kell foglalkozni.
Igen engem nagyon zavar, sőt sajnálom az illetőt.
Az egyik osztálytársam szellemileg fogyatékos és piszkálják, pedig most megyünk hatodikba, nagyon sajnálom, ahogy tudok kiállok mellette:(
12L
De,én komolyan ölni tudnék ezért :D na jó csak vicc volt
tapasztaltam nagyon sokszor,tudni kell rólam,hogy nagy az orrom,semmi önbizalmam sincs,mára már ott tartok,hogy félek ki menni az utcára is.A pasik persze egy feszt bámulnak,beszólogatnak komolyan ilyenkor a sírás kerülget,ilyenkor azt kívánom,hogy nyíljon ki a föld alattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!