Melyik jobb haj, az 1, vagy a 2? Melyik tetszik jobban? .
2011. aug. 6. 20:45
33/41 anonim válasza:
Mindkettő faja, de inkább az 1. (Y)
L/17
34/41 anonim válasza:
Nekem a póthaj ellenére a második tetszik jobban, de ez tényleg elég tucathaj, ha valaki még nem lábalt ki az emo korszakból.
35/41 anonim válasza:
miért hol laksz te?azerbajdzsánban?esetleg türkmenisztánban?
magyarország mindig el van maradva mindenben,és ha "nálatok"(bár elég kamuszagú) ez nem tömeghaj,akkor tuti valami elmaradott szar helyen élsz ahova ez MÉG nem ért el. :)
36/41 anonim válasza:
inkább az első, a második szerintem olyan, mintha hullana a hajad, és még fel is vágnál vele.
21/n
37/41 anonim válasza:
Mind 2 ugyanolyan, és ugyanolyan tucat.
38/41 A kérdező kommentje:
Ha valakit ennyire érdekel, most svédországban lakom. És onnan tudok magyarul,hogy anyukám magyar,és magyarban születtem,de 4éves koromba kiköltöztünk.
2011. aug. 7. 10:49
39/41 anonim válasza:
és az a durva, hogy még így is jobb a helyesírásod, mint azoknak, akik itt laknak és tanulnak! :D
40/41 anonim válasza:
Ez elég gáz, főleg hogy Magyarországot kis betűvel írja, és "koromban" helyett azt írja hogy "koromba" :)
Mármint ezek tipikusan olyan hibák amit nem külföldön élők rontanak el, hanem azok akik nem figyelnek oda vagy nagyon szlengben írnak.
de ez off volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!