Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik jobb haj, az 1, vagy a...

Melyik jobb haj, az 1, vagy a 2? Melyik tetszik jobban? .

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2011. aug. 6. 20:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
2.
2011. aug. 6. 21:07
 22/41 A kérdező kommentje:
én úgygondoltam,hogy a 2.-at választom,csak több hajjal:).ne legyen alul olyan gyér.
2011. aug. 6. 21:08
 23/41 anonim ***** válasza:
2. szerintem is:)
2011. aug. 6. 21:14
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

mitől egyéniség egy ilyen haj?

Mikor elolvastam a kérdésedet rögtön tudtam hogy milyen frizurákat fogok látni, ugyanis minden héten legalább két lányka felteszi a kérdéskéjét ezzel a frizurával kapcsolatban, egyszerűen NEM hiszem el, hogy miért nem veszitek észre hogy EZ a haj a valódi igazi egyéniség nélküli egymást majmoló divatséró, ami mostanság ezerrel megtalálható a youtube-os videókban szinte minden lányon. Nincs szemetek? Vagy nem értem......

Mert nem az a baj ha neked tetszik, de nem értem hogy van arcod beszólni úgy mint az első oldalon, hogy hát ez a séró ilyen meg olyan egyéniség, amikor egy akkora tucathaj hogy HETENTE akar valaki ilyet vágatni, és a suliban a csajok legalább 40%-ának ilyen van, leginkább feketében. Mindig megdöbbent ha valaki lemajmol valamit és azt hiszi hogy egyedit alkotott. Mitől? Miért? Nincs szeme? Vagy azt hiszi másnak nincs és majd nem veszik észre?

2011. aug. 6. 21:20
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Mégegyszer hangsúlyozom, nem baj ha neked tetszik, nem akartalak ezzel bántani, sőt válaszolok is, második jobb, csak nem értem hogy hogy lehet ezt egyedinek nevezni amikor én a tiniken nap mint nap ilyet látok, és itt gyk-n is elég sokan kiírnak kérdést hogy vágassák-e ilyenre.

Napjainkban egyik legnagyobb divat lett ez a frizura, mindenféle hosszban.

2011. aug. 6. 21:23
 26/41 A kérdező kommentje:
Lehet,ha ott nagy divat, de én nagyon messze lakok Magyarországtól, (gondolom 90%-a a válaszolóknak ott lakik)de ott nálunk egy csajnak láttam valaha ilyent. Nálunk ez a haj igenis nem egy tömeg haj.:). Nálunk ez a tömegfrizura: [link]
2011. aug. 6. 21:28
 27/41 anonim ***** válasza:
Nah ez az, amit nálunk Mo.-on már szinte nem is látni :)))
2011. aug. 6. 21:29
 28/41 anonim ***** válasza:
a második, de csak mert hosszú és sötét szinű :))
2011. aug. 6. 21:37
 29/41 anonim ***** válasza:
második mert szerintem szebb arca van :)
2011. aug. 6. 21:40
 30/41 anonim ***** válasza:

ja várjál az volt a kérdés h melyik haj jobb xd nembaj, akkoris a 2., csak ugy ahogy te mondtad, h ha alul nem lenne ilyen gyér :)

bocsi :$

2011. aug. 6. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!