Hogyan fogadjam el magamat?
16/L vagyok. Kis koromban "szerettek" a fiúk. Volt, aki iskolában egy feladat alapján majdnem "szerelmet vallott" nekem, stb. Eza korszak tarott hatodikig, addig nem nagyon törődtem a külsőségekkel. Régen szép kislánynak is tartottak.
Aztán kb 7.-es koromtól fenekestül megfordult minden. Nem tudom mitől, de egyre csúnyábbnak láttam magamat(Gondolom kamaszkor), és úgy a képeket nézve a többiekhez képest se láttam magamat valami szépségnek. CSendes, visszahúzódó lettem, tele gátlásokkal. Senki nem mondta már rám, hogy szép lennék, sőt volt aki belekötött a hajamba, öltözködésembe, meg volt, aki megmondta, hogy nem vagyok annyira szép. Most már ott tartok, hogy nem bírm elfogadni magamat, néha rámjön, hogy hogy lehetek ilyen ronda. Van amiken kellene változtatnom, haj, stb, de egyenlőre még nem szóltam apumnak nagyona dologról.
Lehet, hogy rossza témakör, akkor bocsánat, ne hurrogjatok le, hirtelen nem tudtam hova írni.
Nektek mia véleményetek, létezik olyan, hogy valaki mondjuk "megcsúnyuljon"?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!