Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik tetszik jobban?...

Fiúk! Melyik tetszik jobban? Kék szem/szőke haj vagy barna szem/barna, fekete haj?

Figyelt kérdés
Mondjuk,hogy a barna és a szőke lány is nagyon szép.Melyiket néznéd meg először? Melyiket találod szebbnek? Persze lányok is írhatnak :) Írjatok nemet és kort is! köszi
2009. ápr. 9. 15:32
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
85%
elozo vagyok. de a barnat egy kicsivek jobban szeretem, ezert HAJRA BARNAK, TI VAGYTOK A KIRALYNOK!!! (amugy en barna szemu, barna haju vagyok) :D
2012. jan. 11. 23:10
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

vörös hawj zöl szem vagy fekete haj mindegy milyen szinü szemmel.persze mind 2 porcelán börrel föleg ha vérpirosajkakai vannak az illetönek olvadok :)

18 l

2012. jún. 4. 22:16
 33/36 anonim válasza:
100%

Én világosszőke hajú és világoskék szemű vagyok és sztem a fiúk először a szőke hajú lányokat nézik meg mert kihívóbb

13/L

2012. szept. 24. 22:56
 34/36 anonim ***** válasza:
17%
17 Éves tejfek szőke hajú kék szemű lány vagyok (nem csoda hisz az egész család svéd) én mindig különlegesnek érzem magam hoy a természet ezt adta és a pasikkal se volt gondom soha ;)
2015. jún. 2. 17:49
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Svéd=

bevándorló etnikum.

Sötét haj, barna szem=

ős magyarjaink honalapítóink akiké a Haza... Bethlen István miniszterelnök és Horthy István kormányzóhelyettes arcképe is példa lehet...

Úgyhogy lehetsz sok pasi zsánere a szőkeségeddel, de nekem akkor is a barnák, feketék jönnek be, mint a társadalom zömének is :-) " akik azt hiszik, a szőke kékszeműek a nagymagyarok"

2017. febr. 19. 03:04
 36/36 anonim válasza:
0%
Hát számomra a szőke, kékszemű lányok 11/10 értékelést kapnak. A barna hajú és szemű lányok nem annyira jönnek be, ők kb 5/10. Számomra az is számít hogy a bőrszíne világos legyen. Barna bőrű lányok számomra 1/10 értékelést kapnak. Az is számít hogy ne legyene kövérek. Na meg persze a személyiség a legfontosabb.
2021. máj. 7. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!