Fiúk! Melyik tetszik jobban? Kék szem/szőke haj vagy barna szem/barna, fekete haj?
hmm.. hat nem tudom.. de szerintem egy szoke haju csaj kihivobb :P
az az jobban felhivja a figyelemt magara ;))
en is kozep sozke vagyok kisse vilagosabbra festve es szoke ticnsekkel van a hajam ;))
16/L
es fiuk irjatok mert kivancsi vagyok!!!
de szerintem meg a feketet nezik meg nagyon !!!
de ha szep a barna csaj akkor azt is!!
nah szoval en nem tudnak donteni :P
Hát ha lányt érint ez a kérdés, mindenki olyan szemet/hajat szeretne magának, amilyen az övével ellentétes. a szemes kérdésnél csomó kék/zöld szemű írta, hogy barna szemet szeretne, és fordítva.
én pl gesztenyebarna vagyok, és bár így sokak szerint nagyon szemrevaló vagyok így is, nagyon szívesen lennék hamvasszőke barna melírral. de nem csináltatnám meg, annyit nem ér, hogy tönkretegyem a hajam az állandó festéssel, és pénzem sem lenne rá mindig.
(23 vagyok)
egyébként fontos megjegyezni, hogy a szépség, báj nem a haj/szemszíntől függ!
az elso vaaklsozlo vagyok !!!
ha5t ez tenyleg igy van !!
es tenyleg midnen sracnak mas az izleese van akinek a termeszetes jon be mig mas a mut szereti :P
en is szeretnek egesz vilagos sozke hajat es kek szemet... de ez a termeszet rendje..
midnenki mas ezert tudunk part talalni magunknak !
nah de a kerdesre visszaterve ez tenyleg valtozo :P
amugy meg szerintem a pasik nagy resze eloszor a hatsot nezi..
a fekete haj, fekete szem mindent visz, a gyengém. pedig én is fekete hajú, fekete szemű vagyok, tehát nem minden esetben vonzzák egymást az ellentétek
21/F
Hmm.. : )
Amíg szőke voltam (eredeti hajszín) alig vettek észre.. Kiv. az öreg, szexre éhes palik, és a sanda szemmel néző bácsik, a kissebségi réteg, stb.
Most, hogy barna lettem ( nagyon természetes barna, és gyönyörű mély színe van), azóta pedig valahogy jobban körüllengenek. Illetve barna szemem, és világos bőröm van. Ja, és szeplős vagyok, ami még rátesz egy lapáttal.. : D
sziasztok!
egyértelmű szőke haj nagy kék szemek... mindent visznek <3
nekem is szőke hajam és világoskék szemem van... ha barnább az arcom szinte világítanak :)))) tiszta árja, vagy hitlerjugend kinézet xDDDD (persze nem vagyok náci vagy ilyenek)
sajnos errefelé elég kevés az ilyen lányka, vagy túl fiatal hozzám (18 vagyok)
persze nem csak ez számít.... de akkor is szeressük :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!