Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha telihold van akkor az...

Ha telihold van akkor az ember teltebbnek erzi magat? Hallodtam hogy valami osszefugges van a hold es az emberi szervezet kozott. Virnatok nekem errol leci, mert en semmit nem tudok.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ugy tudom, hatással van az emberekre, a munkánkra, tevékenységekre a növő-csökkenő Hold.

Amikor nő a Hold, talán tényleg teltebbek leszünk, amikor csökken, azt mondják könnyebb fogyózni, takarítani, tehát minden olyat, ami 'csökkenéssel, ki-, eltakarítással...' jár.

Alapvetően tehát a Hold méretével megegyezően változnak a dolgok.

Még annyi: én Rák jegyű vagyok, akikre fokozottan igaz ez, ugyanis bolygónk a Hold, így sokkal érzékenyebbek vagyunk erre.

2009. ápr. 9. 12:41
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi, dietazom de most par napja teltebbnek erzem magam biztos a hold van ram ilyen hatassal. egyebkent en oroszlan csillagjegyben szulettem.
2009. ápr. 9. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az emberek ma is sokan hisznek a Hold élettani hatásaiban. Ha megnézed, a természetben is elég sok minden függ a Holdtól, az óriási vizek is miatta változnak. Miért ne lenne hát ránk is hatással.

A régi időkben természetesebben fogták fel ezeket a dolgokat, ma sokan divatból hülyéskednek ezzel.

[link]

ezen az oldalon olvashatsz bővebben is, de szerintem rengeteg helyen még a Hold, és persze s Naprendszerünk bolygóinak hatásairól is, no az már egy nehezebb játék :)

2009. ápr. 9. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem is van benne valami ,mert már megfigyeltem,hogy teliholdkor nagyon rosszul alszok

amúgy vízöntő vagyok

2009. ápr. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!