Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha eddig heti 1 alkalommal 12...

Ha eddig heti 1 alkalommal 12 percre mentem szoliba, akkor mehetek 18 percre is?

Figyelt kérdés
18 perc már nem túl sok? Többet lehet barnulni azalatt +6 perc alatt, nem fogok leégni?
2009. ápr. 8. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

inkabb 2xer menj 9 percre!!

jobb a borodnek mint egyszerre 18 pervet bennt ulni!!

jo szolit :)

2009. ápr. 8. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2009. ápr. 8. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

18 perc nagyon sok!!!

én csak 6 percre szoktam egyszerre, már a 12 is durva szerintem

2009. ápr. 8. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a 18 perc szerintem is sok. Ezért is kérdeztem, mert nem akarok sült csirke lenni, vagy nem akarok bőrrákot kapni. Nem tudom van-e egyáltalán, aki ilyen idővallumra szokott menni. A 12 perc szerintem azért nem durva, függ a bőrtől is, ki hogy bírja. Miközben a barátnőm nyáron ropogósra sült, nekem meg sem kottyant. :)
2009. ápr. 8. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szijja!

elso vagyok :P

hat igen van aki birja van aki nem..

de modnom jobb ketszer menni egy heten mert ugy jobban sozkja a bor is es tovabb is tart a barnmasag ha fokozatosan barnulsz es nem egyszerre:P

en feher boru vagyok..de ha szolizni jarok en is birom a szolit..mert nem egek le hanem barnulok szepen..

nyaron is deli orakba napoztam tenger mellett es csak szepen barnultam :P par szeplot leszamitva az arcomon;))

de tenyle ginkabb 2xer mnej..

ejn is sozliba 1 heten 2x mentem egyszer 8-8 percet:P

puszii!

2009. ápr. 8. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 2-3 naponta megyek 4, néha 6 percre. Nekem az egyenletes barnulás a lényeg, és nem az, hogy hiretlen grillcsirkét csináljak magamból... Nem utolsósorban az egészségnek sem mindegy...
2009. ápr. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!