Szerintetek milyen az alakja a (netről szedett) képen lévő lánynak? : )
Nos, a képet neten találtam, de mivel az egyik szereplője hírhedtebb, nem retusáltam ki a nő arcát...remélem ez nem nagy gond :)) Milyennek mondható az alakja? Hasonló vagyok én is, és kövérnek érzem magam..
De, szerintem is Gyurta Dániel :) De nem voltam benne biztos :D
Igen, lehet, hogy csak a felsője előnytelen :) Nekem is hasonló az alakom, csak talán a csípőm szélesebb..:S De most elkezdtem zumbázni, az állítólag nagyon hamar segít :) Reméljük.. :)
A Zumba nagyon jó! Tényleg hamar érezni fogod a hatását, ráadásul a mozgásod is fejlődik. :P
Persze, ha szerelmes az ember, nem számít a kor, nem is azért kérdeztem, csak szerintem feltűnően idősebbnek tűnik. Bár egy ilyen kissrácos pofi mellett nem csoda! :P
Peersze, gondoltam, hogy nem azért mondtad :)) Nyilvánvaló h nem számít, ha szerette :)) Tényleg nagyon aranyos és helyes arca van! :D De szerintem a nő is szép, csak tényleg látszik, hogy öregebb :))
Igen, már kb. 2 hete járok, és nagyon élvezem! Főleg hogy kb. 1 éve társastánc-versenytáncoltam, és nagyon sok mozdulat megvan a latin részből, csak ez sokkal szabadabb, annyira szeretem! :)
Szerintem csúcsszuper alakja van a csajnak és a felső is nagyon sexy rajta!
:D
29F
Én, ha a helyében lennék, a kukába dobnám ezt a felsőt, annyira előnytelen. Esetleg egy melltartót sem ártott volna felvenni, mert a nagy mellre hat a gravitáció. Emellett vigyázhatott volna arra is, hogy felhúzza a gatyáján a sliccet.
Száz szónak is egy a vége: a borzalmas stílusától nem tudok elvonatkoztatni, az alakja sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!