Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik virágos illatú parfüm...

Melyik virágos illatú parfüm a jó, ami nem is túl drága?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi számít nem drágának. A Mexx Fly High például nagyon jó, 4000 Ft körül van.
2011. júl. 28. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Avonban vannak elég jók, az olcsóbbak 1500-2000 ftért kifoghatóak akciósan.
2011. júl. 28. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Én olyan 4000 Ft-ig vennék parfümöt, de inkább olyan 2-3000-ért max. Rózsa illat, orchidea tetszik. Nem tudom melyek azok a parfümök amik ezt tartalmazzák és nem túl drágák?
2011. júl. 28. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát most néztem egy katalógust, nagyon sokban van rózsa, de ugye ízlések és pofonok.

Mert van több is, egyik nagyon tetszik nekem, másik nagyon nem. lehet neked pont fordítva. Írok1-2t, aztán ha lesz alkalmad, egy avon boltban, vagy katalógusban szagold meg.

Rózsa illatjegy van benne:

rare pearls,Far away, In bloom by reesw Witherspoon

de vannak kölnik is, ezek "hígabbak" mint a parfüm, de van egy-kettő nagyon finom (ezekből szoktak tőlem vinni)

Scentini-Rose fizz (nagyon jó)

Pur Blanca

Aztán virágosak a Perceive,Treselle is.

2011. júl. 28. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. júl. 28. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!