Hatásos ez a parfüm? Megéri azt a (szerintem) elég drága árát?
Mármint,hogy feromon tartalmú.És valóban az oldalon leírtak minden egyes pontja igaz rá?
ez a kép a parfümről!
Jujj, remelem ezt nem hiszed el!
Ha ingyen adnak sem kellene!
Ennyiert inkabb vegyel valodi, markas, jo illatu parfumot hoditani. Remelem elfelejted, es eszed agaba nem jut megvenni, plane nem ennyi penzert!
Nemrég láttam a discovery-n a tesztelőkben, hogy bekötötték egy csaj szemét és 3 pasit elévezettek és meg kellett szaglászni őket, majd csak illat alapján dönteni kellett, hogy kivel menne el randizni.
Az első feromonos parfümmel volt befújva, a második egy sima after shave-vel, a harmadiknak pedig testszaga volt!
A másodikat választotta, az elsőre azt mondta, hogy izzadtságszaga volt!Ennyit a feromon pacsulikról! Semmit sem ér és valaki mégis jól kaszál vele!
Szia!
Kb. fél éve rendeltem meg erről az oldalról,amit Te is betettél az oldalra.Olyan meggyőzőeket írtak róla,ill. kellett is egy kis segítség a csábításhoz.De semmit nem ér!Jól beszívtam.Nehogy vegyél!Lehet,hogy valamelyik használ,de erről az oldalról ne vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!