Hogyan legyek olyan mint az iCarlyból Freddie ( Nathan Kress)? Több info lent.
Olyan vagy olyasmi szeretnék lenni mint Nathan Kress. A külsőm és a belső tulajdonságaimat szeretném megváltoztatni, Hogyan csináljam hogy olyan legyek vagy ha volna olyan ember aki ilyenel foglalkozik az jó lenne ha tudnátok ilyen embert ...
mivel kezdjem? mi az első lépeés
(én 15 éves vagyok)
köszönöm szépen
Magyarul egy lúzer kocka akarsz lenni?!
Telepítsd a WoW-ot, mást ne is nagyon csinálj, beszélgess összesen 1-2 emberrel, de csak olyanokkal, akik mindenért leugatnak. Ja és ábrándozz a csajokról, de véletlen se tegyél többet. XD
Külsőre meg? Kérd meg anyukádat, hogy készítse ki a holnapi cuccodat mindig.
Ha érdekel, nekem nem jön be ez a srác. Ha mindenképp hasonlítani akarsz egy hírességre, akkor válassz egyet közülük és rájuk hasonlíts:
1.Taylor Lautner:
2.Logan Lerman: [link]
3.Jake Gyllenhaal:
Hidd el, a korodbeli lányok már nem a "kisfiús" fiúkért vannak oda, hanem a férfiasabb fiúkért.
Belsőre meg főleg ne legyél ilyen, mert ő egy "kockafej", és így sosem tudsz csajt szerezni. Legyél kedves, udvarias, segítőkész. Röviden ennyi.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!