Szerintetek Paul rodegers teljesítménye valaha is Freddie nyomáéba érhet?
Nos röviden és egyértelműen: NEM!
:)
De nem is kell itt ilyesmi miatt aggódnod, a sztori - amennyire én tudom - már rég lefutott. Paul már nem dolgozik együtt Brian-ékkal. Nem lesz több Queen + Paul Rodgers koncert. Sajnos.
Egyértelműen Freddie párti vagyok, azért mondom mégis, hogy sajnos, mert pont Paul érdeme. Hogy kellett valaki, aki kiáll és elénekli ezeket a dalokat. Valaki, akinek van saját stílusa, valaki, aki nem egy harmadrangú Freddie Mercury kópia, valaki, aki lehetőség szerint korosztályban is illik a gárdához. Valaki, aki - önmagában - hiteles egyéniség, s nem mellesleg, jó énekes. S Paul ezt teljesítette.
Ne Freddie-hez hasonlítsd. Persze, hogy még az árnyéka sem lesz soha.
Azért örültem neki, mert így az én generációm is (akinek esélye nem volt élőben látni a nagy Freddie Mercury-t) is átérezhetett valami a Queen legendájából. S valamilyen formában élőben hallhattuk ezeket a legendás dalokat. Amit már soha nem hittünk volna.
Jó kis koncertek voltak ezek!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!