A kozmetikusoknak lehet hosszú körme?
az otthoni arcnyomkodás leírása is azzal kezdődik, hogy hosszú körömmel ne! Csúnya hegeket tud hagyni, ha körömmel nyomod. Na és egy ilyen kozmetikus karmai alá én ugyan be nem ülnék.
Nem tudom mennyire követelmény egyébként a dolog, de hosszú körmű kozmetikussal még sose találkoztam.
Nem kell teljesen rovid korom, de ha hosszabb picit, akkor sem lehet hegyes.
En is voltam mar olyan kozmetikusnal, akinek volt mukorme (olyan ovalis es kocka kozotti atmenet). Nem fajt jobban az arctisztitas, mint mukorom nelkul, nem is latszott jobban. Foleg, hogy nem siman korommel/ujjbeggyel nyomkodnak, hanem gezlapot, vagy kendot tekernek az ujjukra.
De szerintem pl egy stiletto stilusu mukoromre egy komplett furdolepedot is ra kellene tekerni ehhez es talan meg akkor is nyomot hagyna. Vagy eleve nem is tudna dolgozni vele.
Megmondom oszinten, hogy nekem anyukakent mukorommel mar a popsikrem tegelybol valo kivetelet is tanulni kellett, hogy ne keruljon minden alkalommal 3-4 grammnyi krem a kormom ala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!