11/22 A kérdező kommentje:
én nem vagyok leszbikus, de valamiért szépnek látom :) tök jó hogy ilyen fiús :D egyedi... :D
2011. júl. 26. 12:57
12/22 anonim válasza:
Én sem vagyok, csak mondtam, hogy ha az lennék biztos ilyen csajt választanék. :D
13/22 A kérdező kommentje:
nem gondoltam, hogy az vagy :D amúgy tuti én is hasonló stílust választanék :D
2011. júl. 27. 00:21
14/22 anonim válasza:
Ha nem így teszed fel a kérdést, abban sem lettem volna biztos, hogy egy nő van a képeken. Vagány, van stílusa-már ha a sajátja és nem öltöztetik, de szerintem nem szép és nem nőies!
15/22 A kérdező kommentje:
hát ő az igazi butch vagy mi nem?
2011. júl. 27. 23:47
16/22 Divi^^ válasza:
Szerintem szép. A haja nagyon jó. :D Jól áll neki a ruhái borzasztóak és néha fiúra hasonlít de ha felvenné ezt a göncöt: [link] nagyon szép lenne
17/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jól öltözködik, illik hozzá. Úgy jó ahogy van.
18/22 anonim válasza:
szerintem is nagyon szép arca van. ezek a ruhák meg a haja illik hozzá, el se tudnám képzelni 80d-s mellekkel :))
19/22 Tetszik a válasza:
Először azt hittem, hogy fiú, amikor megláttam a képeit. Ocsmány, én ilyennel nem mutatkoznék.
20/22 anonim válasza:
Nagyon sexy és szép : D eltöltenék vele egy pár éjszakát :P : D 18/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!