Mi legyen az ismertető darabom?
"ismertető darab" :D
nem tudom, nekem pl. egy hímzett karkötőm van, olyan megkötős, le sem tudnám venni csak ha elvágom. de az mondjuk, nem azért van, hogy mindenki tudja, hogy én vagyok, hanem azért mert barátnőm csinálta aki meghalt.
ismerőseim között vannak ilyen figurák mint te, tehát, van ismertetőjegyük. pl. az egyik barátnőmön mindig van kék, de mindig vagy a pulcsija, nacija, karkötője, sminkjébe belecsempészi... tehát ő a kék-mániás. Aztán a másik barinőm ő rapper, állandóan laza, fekete pulcsikban van,nyakában dögcédula, rap-et hallgat állandóan... ő a rapper. továbbá az egyik barátnőmnek gyönyörű göndör haja volt, neki ez volt a jegye . A suliban mindenki ismerte őket, egyetemen is összeismerkedtem fura alakokkal, pl. valakinek pink volt a haja, valaki mindenhová rollerrel járt,volt aki mindig valahová belecsempészte az öltözékébe a smilekat ,valaki mindig nagyon erősen feketére kifestve húzta a szemét (nagyon durván nézett ki), na őket mindenki ismerte látásból, mert pl. a másik egyetemre járó barátnőmnek meséltem róluk és még ő is ismerte ezeket az embereket. De a "legjobb" az egyik csoporttársam volt: mindig ugyanazt a ruhát hordta, még vizsgára is ( fekete top, fekete nadrág és fekete zakó, fogalmam sincs hány darab volt neki belőle, de mindig az volt rajta, most is azt hordja csak zakó nélkül) a száját kihúzta vörös szájceruzával, de nem festette ki (elég furán nézett ki) és a szemeit fekete szemhéjpúderrel kifestette. Így nézett ki 1 éven keresztül minden áldott nap.- na te ne legyél ilyen.
Én pl. mindig felveszek vmi gyerekeset, kreatív, feltűnő dolgot.
na, de látod sok minden lehet ismertetőjegy: lehet illat, egy szín, rúzs, egy szép smink, egy ruhadarab, egy kitűző, egy lánc,egy stílus, hajszín, frizura, körmök, szemüveg (sokáig hordtam a szemüvegemre ragasztva egy apró kis fa katicabogarat), táska, toll, fülbevaló... válassz olyat, ami közel áll hozzád és illik a stílusodhoz
19/L
Nekem a piercingem lett az ismertetőjegyem, ezt szoktam általában "hordani": [link]
De ilyenem is van: [link]
Van fekete cirkonosom is (az ha elegánsabban kell felöltözni), meg lesz még másmilyen is, amikor olyanba botlok, hogy "hű, ez dejólnézki", akkor azt meg is veszem :). Tetszik az ezüst dobókocka-piercing is, az a következő amit meg szeretnék szerezni.
A másik ismertetőjegyem a Rihanna-féle frufru (nekem hosszú a hajam, ezért csak a frufrumat tudom igy beállítani): [link]
Nekem a csajosan rockos stílus jött be, legtöbben úgy ismernek, hogy "a Green Dayes csaj". Nem tudom miért pont ez a zenekar:) Karcsúsított erdészingek, bakancs/sima fekete vagy piros converse, szakadt farmer, kócos haj. Tehát ne mi mondjuk meg neked, hogy mi legyen a Te egyediséged;)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!